• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,160
Pol metropole je vjetar odpuhal a on i dalje ponosno stoji dok su skolovane glave tvrdile suprotno.
Hmmmmm :unsure:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,678
Izgleda da i jedan od mojih borova bude moral dolje...ak preživi još ovaj vjetar.
Nagnul se ko kosi toranj...na cestu...

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
527
Ovo je druga fasada na istoj kući,red uz prugu, na navišem položaju .Zvali su ih žabari prije 40godina dok sam hodal u školu. u Zabok.

Od tad su prema koritu Krapine jedni prodali livade a drugi ih pretvorili u gradilišta.

Sad imaju prvi red do vode.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,025
Zahvaljujući drugu Petru Pavelu,,jutros sam uspio doći do štale,, 20260328_080828058.jpg i onda zahvaljujući drugu Mao Ce Tungu,,uspio s pomusti krave i oprati muzilivu ,,, 20260328_075744778.jpg
A bjelan krkal,krka,,gotovo 40 sati neprekido,,

Prilozi

• 20260328_080828058.jpg
    20260328_080828058.jpg
    28.8 KB · Pregleda: 5

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,235
Danas smo kompletirali ja i supruga obilaske, da li imamo negdje posljedica štete od nevremena.

Kod dede je vjetar poskidal na svinjcu i šupi za drva desetak, ili koji više crijepova. Trebalo bude se pentrati i pokriti iznova, ali dok vjetar stane, jer i sad ga puše, onak...
Na gruntu od pokojne punice, nema trenutno vidljive štete.
U goricama nas je dobro zaštitila šuma sa sjeverne strane, nasuprot nas i nemamo štete.
Malo prije smo došli doma, obišli smo i tri šume, e tu ima koje čega i loma i poloma...
Doma nam je jednu pločicu šindre na sjenici do kraja strgalo, odletjela je, a skoro desetak komada je načelo, odlijepilo. (Nisam išao u potragu, ali mislim si da imam nekakvih par komada zalihe.) Prvo moram dočekati da se drvena obloga, osb ploče, ispod demolirane šindre posuši, pa onda napravim "popravke lijepljenjem, dopunom itd."

Nekak bu, kak bu, ne bu tak ostalo.

Danas dok smo se to vozikali, vidjeli smo u nama susjednom naselju vatrogasce kako su postavljali pvc trake upozorenja zabrane kretanja, na dječjem igralištu. Onda smo skužili da je vjetar išćupao ogromnu brezu s korijenjem i postavio ju u kut 45.

Prema nebrojenim drugim ljudima, mi moramo samo reči Bogu hvala, dobro smo prošli.

Najnoviji postovi

Na vrh