• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

vrijedni savijet

ante87

Novi član
Tu od
31 Ožu 2014
Poruka
5
Sta zapoceti

Postovanje! Prijavio sam se na forum jer se zelim baciti u stocarstvo, Imam dosta zemlje na planinskom podrucju( hercegovina) i sad me zanima sto je najbolje drzati: krave, koze ili ovce, prelistavao sam prijasnje teme ali nisam mogao naci odgovor, ako netko ima savjete bio bi mu zahvalan
Pozdrav

Posljednje uređivanje:

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
Možeš i sve to skupa, jer goveda pasu višlje trave, ovce nisko pasu, a koze vole brstit lišće... Ti bi trebao znati što ti je najbolje, jer moraš prodati tu janjad,telad,jarad. Ovisi što se najviše traži.

ante87

Novi član
Tu od
31 Ožu 2014
Poruka
5
Ma, kod nas se sve trazi, obradive zemlje su zarasle, nitko nece da radi a svi kukaju, cijena kravljeg mlijeka se dobro drzi(ako se dostavlja izravno na kucni prag),
janjaca nikad dosta, jedino kozje mlijeko i sir slabije idju a za njih je teren koji imam idealan, pa zato neznam sta poceti

Na vrh