• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vrt bez motike ???

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
350
Kak se borite protiv voluharica, miševa i drugih zemljišnih napasti? Jako vole biti ispod malča. :(
Ja nisam primjetio ostale napasti i miševe , a s voluharicama sam zaratio.. i nisam pobjedio, ali su one potpisale primirje. Ja sadim one vade i tak. Kad više nisam imao što za dosaditi, odustale i voluharice. I da. I ja sam mislio da je do malča, ali bile su svuda. Kopao, stavljao one neke kocke, palio one kocke za potpalu i tak. Mislio oni otišli, a za par dana ode najljepsi padadajz.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,477
Kupite.si supercat lovku za voluharice...20e kosta ali vrijedi te novce...ja sam ih nalovil vec pdosta...s vrta sam ih se rijesil...joa vodim rat s njima u vinogradu ...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,003
Kupite.si supercat lovku za voluharice...20e kosta ali vrijedi te novce...ja sam ih nalovil vec pdosta...s vrta sam ih se rijesil...joa vodim rat s njima u vinogradu ...
Hvala. Osim supercat lovke prodaje se posebno i pribor, šipka za pronalaženje podzemnog tunela i naprava za bušenje rupe fi 60, a košta skoro kao i sama lovka. Najjeftinije sam pronašel u ami-shopu 18,70 + 12,30 + 5,30 (dostava).

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,477
ne treba ti to...tunela nađeš bez problema...vidi se...ako ne stane lovka unutra malo samo prstima proširi rupu i stavi lovku i malo zemlju vrati natrag da ju zatvoriš...

stavljal sam već slike uspješnog lova... voluharica

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,133
Nekad kad se moglo kupiti karabita ("kamen" koji ispušta acetilen, upotrebljavao se za autogeno zavarivanje) on se stavljao u rupu!

• Like
Reactions: H&S

Najnoviji postovi

Na vrh