Zac540
Član
- Tu od
- 10 Stu 2010
- Poruka
- 604
Dobra škola,od onda sa štovanjem i strahom prilazio bocama dosta dugo,zato sam sad i pitao za tu kombinaciju inače bi vj več ja to probao složit bez da prije pitam nekog,al strah je tu negdje pa sam rekao ajd da pitam prije i zato kažem novi šlaufi i boce negdje van garaže A o tome da nisam dva dana čuo,hmm,mislim da i duže od dva dana,i sad na ljevo uho malkice slabije čujem poslije toga
Sreča kaj se to dogodilo jer je kolega imao namjeru vozit jednu vreču u bunkeru u autu doma,ko zna kaj bi se dogodilo putem,mladost-ludost
E baš to puknuti,onda sam i ja skoro bio puknut od strane starog a i stari je skoro puknuo kad su na hitnoj htjeli zvat policiju jer smo dvoje bilo maloljetni a kao stari nije pazio kaj radimo
Sreča kaj se to dogodilo jer je kolega imao namjeru vozit jednu vreču u bunkeru u autu doma,ko zna kaj bi se dogodilo putem,mladost-ludost
Barem nije čul kad su ga špotali
E baš to puknuti,onda sam i ja skoro bio puknut od strane starog a i stari je skoro puknuo kad su na hitnoj htjeli zvat policiju jer smo dvoje bilo maloljetni a kao stari nije pazio kaj radimo
Posljednje uređivanje od moderatora: