• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 4911 tresu kotači

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
I kad vidiš da je špur ok poigraj se sa tlakom u kotačima,prvo probaj ispustit na 2.0 pa po gasu pa na 3.0 pa po gasu pa buš vidio razliku.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,876
A zašto ne ? Na Ursusu 355 prednje gume 6/50-16 sam pumpal na 3 bara. Malo jesu pretvrde ali barem dere više po sredini.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
I laganiji na volanu :icon_fU: Naravno paziti da nije marka doTrajal ??

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Moje prednje na zetoru su na 3.0 stalno i nema nikakve trešnje ni skakanja a lakše mi se mota.
Ove moje idu do 6.0 bara dopušteno.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Mozda je zetor tezi na prednjem kraju......ja na fergi nevjerujem da duvam vise od 2 bara,zapravo duvam dok se ne ispravi....na pogled da ne lezi
Nevolim preduvate gume pa makar se vise i trosle

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Je pa ti ni sam neznaš na kolko pumpaš?!
Ja manometrom mjerim pa znam točno.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Vidio si da imam dobar kompresor i imam i dobar manometar ,al se ne obazirem puno na to...bitno da se guma ne lomi,a isto tako da ne skakuce prednji kraj ko da su drveni tockovi....bas cu izmjert danas da vidim na koliko su naduvane

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Et ..izmjerim...jedna 1.9 a druga 2.1 bar....nema uopste potrebe jace duvat na imt 533 prednje gume

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Ok ako ti tako paše tak pumpaj,ja sebi stavljam več dugo na zetoru na 3.0bara i paše u svim uslovima rada.
A na 533 imam gume sa variabilnim tlakom,ujutro ih stavim na 2.5bara do drugog jutra su 1.5bar,tak im valda paše...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,676
Vjerojatno su jako stare zračnice. Željne su mlijeka. Natoči im malo. Ili iglice ventila mole zamjenu.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Ma ne zamaram se ja preveč,ja ga malo vozim i radim,stric je zadužen za njega,a stricu je sve dobro,pa je onda i meni,kompresor i mazalica je doma uvijek spremna,pa kad idem s njim radim popumpam provijerim tekučine i podmažem ga i gas,a stric nek brine kad bu kaj...
Kad pukne koja bude mijenjal.

Evo nedavno mu je počelo zujat u getribe i da ju složit i ne promijeni ulje,a zadnji put je mijenjano 91' kad je generalka bila.
pa nakon mj.dana opet prozuji pa opet napola pa još jedan ležaj i opet ulje isto staro nazad umutra a več je mliječne boje,ja sam mu rekel,al koda stupu pričam.

Na vrh