• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 5745

  • Temu pokrenuo Zetor 5745
  • Datum prvog posta

656Antonio

Novi član
Tu od
28 Tra 2014
Poruka
20
Jedan majstor mi je rekao da uveženi zetori iz češke imaju pripremu za prednju vuču(znači u mjenjaču je sve potrebno za pokretanje prednje vuče)..
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,623
Ako i imaju, pitanje je s koliko zuba.
 

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,955
Teško da imaju pripremu bar nisam videl niti na jednom tj ako imaju zupčanik koji vrti malu getribu ali nisam siguran jer je dosta razlike u donjem snopu i kaj majstor misli pod priprema po meni bi to bila mala getriba kad sam bil u Zbrojevki nisam primjetil da je bilo koja serija imala malu getrbu a bil sam nekoliko puta jer kad se radila serija sa prednjom vučom radila se samo ona .
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,756
Kušec...
Napravi Hittner, ali kak???

Znam da nije tema ali ajd mi recite tko tak nešta more napraviti kak treba. Dok sam slagal RD našel sam samo njih da to rade
 

Mat

Novi član
Tu od
13 Ožu 2018
Poruka
9
Pozz, dali tko ima shemu-radionički priručnik za prvi pogon, onaj lagani sa mandžetnama? Ili možda zna zašto dio koji izlazi iz diferencijala na kardan ima lufta, dali je do lagera ili?
 

Najnoviji postovi

Na vrh