Pa montira se ako imaš kam cilindar zašarafiti.E pa to sam ja tebe pitao već prije ti si rekao da se sve montira bez prerade. Znači ipak je pripasivanje..
Moj je dobio puno lufta na kugli cilindra lijevo i na onim navojima. Već sam imao probleme s tim. Pa onda kad zaplešu kotači zalomi šerafe na reduktorima.Evo slike amortizera sa Zetora 6245, kotači nikad nisu zaplesali.
Nemreš samo cilindar stavit na nosač amortizera.. Amortizer ima preslabe ušice i premale i zašarafljen je sa dva vijka.Stariji tip trube(desne polovice mosta) ima dvije rupe sa navojima M12 za nosač ušica amortizera dok noviji ima 3 rupe i M14 su navoji. Kupuje se ovo Deska s patkami 72453734 - Nekvinda.cz i ako fali ova jedna rupa(na užem kraju nosača) truba se izbuši i nareže se navoj.Nedavno je bilo rasprava o ugradnji hidrauličnog volana umjesto ovog starog zetorovog. Koliko sam gledao po yt i slike od tih prerada valjda su svi stavili hidraulični cilindar umjesto tog amortizera bez ikakvih preinaka nosača. Mislim da i Boro na svom zetoru ima isto takav cilindar iako za njega nisam siguran.
Možeš li slikati kako je riješen prihvat te ploče?Da i kod mene na 7245 je ugradjen naknadno hidraulični volan umjesto onog njegovog serva,i stvarno nema nikakvih problema ni šamaranja točkova,upravljač možeš pustiti nema da će on sam motati nego kako smotaš točkove tako i ostanu u vožnji,nebitno da li se ide po ravnom putu ili po nekim obalama.
Pa mislim da smo tak i rekli da treba napraviti.Pa imam taj pomoćni cilindar, ali kod Čegeca su mi objasnili da ide drugi nosač servo cilindra i da tu ploču treba montirati.
Moze li slika posude da vidim kako je gore spojeno ugradio bi sebi na 5245Evo slike amortizera sa Zetora 6245, kotači nikad nisu zaplesali.