• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 7711 automat žmigavaca

Marko7711

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
67
Pozdrav forumaši
Nerade mi žmigavci i sirena na zetor,promijenio sam prekidač gdje se nalaze duga kratka sirena i žmigavci ali i dalje ne radi isto što nije ni radilo prije a to su žmigavci
E sad kupio sam automat žmigavca koji je najvjerojantije i otišao ali nemogu ga naći nigdje tu iza instrument table
Jel možda netko se već zajebavao sa tim pa da mi pomogne
Nisam otvarao gore kabinu jer znam da tamo ima nekih releja i svašta

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
290
Negdje iza osovine volana je, duguljasti je kao valjak, mozda je zasrafljen negdje na masu
Ja sma ih vec 3 zamjenil 🤣

Marko7711

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
67
Riješeno,nije bio ni kvar na automatu nego se jednostavno stopica izvukla. Znači automat se nalazi sa unutarnje strane gdje su osigurač,treba makniti tu pločicu gdje su osigurači i onda se dođe to automata. Malo ima zajebano mjesto iskreno,od toliko prostora tu ispod volana ali dobro.

Najnoviji postovi

Na vrh