• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 8540

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
ima ibro dobrih strojeva,i ja sam bio kod njega,a zetor je prava mrcina

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
ima ibro dobrih strojeva,i ja sam bio kod njega,a zetor je prava mrcina
poluge su mu zapekle moro sam nosit tokaru da ih razradi al nije mogog pa moro napravit nove :|
evo jedna slika iz unutrasnjosti

Uploaded with ImageShack.us

Posljednje uređivanje:

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
pa nek ti je sa srecom,iako nisam ljubitelj zetora taj mi se svidio pravo,lijep stroj

Bosonoga

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
469
E vidiš ti si platio 24000 Km i dobio si traktor novije generacije, čini se sačuvan. Za te novce imaš i luksuza u kabini. Moj za 8500 KM od luksuza jedino ima hidraulični volan. Ali svatko kupujue traktor prema svojim potrebama. Ti očito se baviš poljoprivredom profesionalno. Nadam se da će ti se tvoj brzo otplatiti. Ja sebe svrstavam u hobi poljoprivrednike, ne živim od poljoprivrede nego mi je ona više kao hobi. Ono ima se nešto sitno zemlje pa da ne zarasta.

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
sto ti se ne svidja poteznica,pa trazis automacku,samo se dzaba dajes u trosak,cuvaj novce trebace za nesto drugo, meni licno su bolje poteznice od automackih,a gdje su mu bile zapekle poluge

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
sto ti se ne svidja poteznica,pa trazis automacku,samo se dzaba dajes u trosak,cuvaj novce trebace za nesto drugo, meni licno su bolje poteznice od automackih,a gdje su mu bile zapekle poluge
desna je zapekla na ovom za podesavanje dubine sto je spojeno sa ruckom iz kabine a moze se vidjet da je varena dole kad je tokar napravio
a lijeva isto zapekla al nadam se da ce se ona razradit u radu :D
ma gdje da se ne bavim poljoprivredom kad imam oko 6ha svoje zemlje i jos radim usluzno pa zaradim 15- 20 hiljada sa 2 traktora al evo sad i treci jos bolje
do sad sam je otac kosio s rakovicom do podne a posle podne ja preso sad ce biti duplo vise posla i men i njem :drinkers:

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
zvao me neki dan ibro da mi proda kasiku za zekana
stigo mu jos jedan 9540 sa ralicom i kasikom mozda si vidio:scratch:scratch

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
vidio sam na pik.ba taj sa kasikom i ralicom,kolko trazi za kasiku

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
vidio sam na pik.ba taj sa kasikom i ralicom,kolko trazi za kasiku
ma nemam pojma mozda jedno 3 3 i po hiljade a u planu mi je kasiku kupit na ovog al sam kokuz do boga jos se zaduzio
ne znam bil mogo tovarit djubre sa njom:scratch

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
ako je komplet kasika sa nosacima,razvodnikom,crijevima ma ono komplet ponudi mu tricu,a nista nije vrijedno ljudskih ledja i tovarenja,a mos tovarit sta hos

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
ako je komplet kasika sa nosacima,razvodnikom,crijevima ma ono komplet ponudi mu tricu,a nista nije vrijedno ljudskih ledja i tovarenja,a mos tovarit sta hos
mozda kasnije i kupim sad nemam banke :(

VUCKO

Član
Tu od
31 Svi 2010
Poruka
59

Posto smo ja i Ibro komsije (susjedna sela) za kasiku hoce 4000 km , meni je nudijo ali sam ja vec narucijo, inace mu je onaj Case 4215 stvarno dobar , dok je ovaj zetor sto je stigo "malo" ofarban i to amaterski bolje da nije nista diro.

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
Posto smo ja i Ibro komsije (susjedna sela) za kasiku hoce 4000 km , meni je nudijo ali sam ja vec narucijo, inace mu je onaj Case 4215 stvarno dobar , dok je ovaj zetor sto je stigo "malo" ofarban i to amaterski bolje da nije nista diro.
jel znas jel mozda farbo ovog mog 8540 negdje ima negdje nema farbe pa i malo cudno a inace traktor je za 10 :D

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683

skup mu taj utovarivac jel ima kasike uz njega za te pare

Gradacac2

Član
Tu od
13 Pro 2010
Poruka
183
poluge su mu zapekle moro sam nosit tokaru da ih razradi al nije mogog pa moro napravit nove :|
evo jedna slika iz unutrasnjosti

Uploaded with ImageShack.us

Traktor je stvarno dobar a dobra i cijena,ja mislim da nisi pogrijesio sto si to kupio.Sluzit ce on tebe dugo.A to sto je nesto zapeklo na njemu nije to nista,to ti je od stajanja.Dugo je stajo i nije radio pa zbog toga.

VUCKO

Član
Tu od
31 Svi 2010
Poruka
59
jel znas jel mozda farbo ovog mog 8540 negdje ima negdje nema farbe pa i malo cudno a inace traktor je za 10 :D

Nemogu se sjetiti dali je on ofarban samo znam da ga je dugo prodavao mozda oko 5-6 mjeseci. A uz utovarivac daje on i kasiku na njemu.

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
duze od 5-6 mjecseci je on to prodavo mozda cak i godinu
ma stigo je on u papirima u februaru (ocarinjen ) danas sam vuko kamen sa njim niz brdo koci sam motor (dobra kompresija ) sto mi je drago :)al prazan mu diferencijal valja kupit ulje :scratch

Najnoviji postovi

Na vrh