poluge su mu zapekle moro sam nosit tokaru da ih razradi al nije mogog pa moro napravit nove :|ima ibro dobrih strojeva,i ja sam bio kod njega,a zetor je prava mrcina
desna je zapekla na ovom za podesavanje dubine sto je spojeno sa ruckom iz kabine a moze se vidjet da je varena dole kad je tokar napraviosto ti se ne svidja poteznica,pa trazis automacku,samo se dzaba dajes u trosak,cuvaj novce trebace za nesto drugo, meni licno su bolje poteznice od automackih,a gdje su mu bile zapekle poluge
ma nemam pojma mozda jedno 3 3 i po hiljade a u planu mi je kasiku kupit na ovog al sam kokuz do boga jos se zaduziovidio sam na pik.ba taj sa kasikom i ralicom,kolko trazi za kasiku
mozda kasnije i kupim sad nemam bankeako je komplet kasika sa nosacima,razvodnikom,crijevima ma ono komplet ponudi mu tricu,a nista nije vrijedno ljudskih ledja i tovarenja,a mos tovarit sta hos
ako je komplet kasika sa nosacima,razvodnikom,crijevima ma ono komplet ponudi mu tricu,a nista nije vrijedno ljudskih ledja i tovarenja,a mos tovarit sta hos
jel znas jel mozda farbo ovog mog 8540 negdje ima negdje nema farbe pa i malo cudno a inace traktor je za 10Posto smo ja i Ibro komsije (susjedna sela) za kasiku hoce 4000 km , meni je nudijo ali sam ja vec narucijo, inace mu je onaj Case 4215 stvarno dobar , dok je ovaj zetor sto je stigo "malo" ofarban i to amaterski bolje da nije nista diro.
mozda kasnije i kupim sad nemam banke
Posto smo ja i Ibro komsije (susjedna sela) za kasiku hoce 4000 km , meni je nudijo ali sam ja vec narucijo, inace mu je onaj Case 4215 stvarno dobar , dok je ovaj zetor sto je stigo "malo" ofarban i to amaterski bolje da nije nista diro.
poluge su mu zapekle moro sam nosit tokaru da ih razradi al nije mogog pa moro napravit nove :|
evo jedna slika iz unutrasnjosti
Uploaded with ImageShack.us
jel znas jel mozda farbo ovog mog 8540 negdje ima negdje nema farbe pa i malo cudno a inace traktor je za 10
ma stigo je on u papirima u februaru (ocarinjen ) danas sam vuko kamen sa njim niz brdo koci sam motor (dobra kompresija ) sto mi je drago al prazan mu diferencijal valja kupit ulje :scratchduze od 5-6 mjecseci je on to prodavo mozda cak i godinu