Zanimljivo je to što samo u 5 brzini se to događa, ta vibracija ručice za brze i spore,u ostalim briznama normalno stoji. A i sumnjao sam odmah na ležaj spojničkeSasvim normalna pojava na Zetoru kad podrobi ležaje u spojničkoj i mjenjačkoj osovini. Ništ strašno, na tri dijela s njim i to bu to......
Prijatelju jel bi mogao ja izmjeriti gornju osovinu sklopa mikro metrom i napraviti piksnu u spojickoj po mjeri. Ili to mora sve dolje na obradu kod tokara.Da, zanimljivo jer 5 je direktna pa bi ukopčanost 5 brzine trebalo "pobrati" luft od podrobljenog ležaja između gornje i spojničke osovine.
Nije ti nikakav problem poklopac diči i pajser malo prošetati pa bumo i mi pametniji, ali i ja isto sumnjam na taj problem.
Ma na piksnu sam mislio, osovine samo otokariti i to je toNisam razumio jel da mu tokar pravi piksnu ili nove osovine, na šta se odnosi preporuka.
Pa skinio bi spojničku osovinu i onaj dekli i tu je gore osovina gornjeg sklopa, mirko metrom izmjerio taj dio gdje ide u spojničku i napravio po tome piksnu koja ide u spojnickuKak buš izmjeril dok ne rastaviš?
A i gornja osovina nije ravnomjerno pojeđena.... na tri djela i u tokara ako su ti nove osovine skupe
Ako nije pojelo osovinu do kraja nebuš to tokaril, samo brušenje. Ako su zubi dobri i ako nije preduboko pojedeno obrusit mjenjačku osovinu i navuči IR čahuru gore,a u spojničku igličasti ležaj sa vanjskom košuljicom ili piksa.Ma na piksnu sam mislio, osovine samo otokariti i to je to
To baš i ne može svaki tokar napraviti.Nisam razumio jel da mu tokar pravi piksnu ili nove osovine, na šta se odnosi preporuka.