Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,585
Teže ulazi🤭i klimavi dio daje neki otpor.
Teže ulazi🤭i klimavi dio daje neki otpor.
Evo obečana slika.Imaš li možda kakvu sliku da mi označiš gdje se te cahure nalaze odnosno osovina,nisam baš majstor za neke veće zahvate oko mehanike neću to vjerojatno sam raditi ali čisto da znam
Hvala za slike,muha imam pomoćne cilindre na hidrauliku sada sam ih odvojio sa ruku hidraulika poluge padnu dolje cim sam ih maknuo,el može biti do cilindara problem da oni ne propuštaju pa drže poluge gore
To je kaj drugo, ja sam računal sa tim cilindrima ali sam mislil da su jednosmjerni.Hvala za slike,muha imam pomoćne cilindre na hidrauliku sada sam ih odvojio sa ruku hidraulika poluge padnu dolje cim sam ih maknuo,el može biti do cilindara problem da oni ne propuštaju pa drže poluge gore
Nije tak, da je tak zvali bi se amortizeri hidraulike, a ne pomočni cilindriTi pomocni/vanjski cilindri i sluze tome da ublaze udar na glavni klip hidraulike, ne znam tocne nazive, uglavnom hidraulik ce funkcionirati i bez njih samo sto neces imati miran hidraulik vec ce stalno poskakivati. Odnosno sluze kao neka vrsta amortizera.
kaj volim citirati sam sebeBez obzira na mudrovanje ja glasam za cilindar.
Meni draže kad citiraš sam sebe nego kad mrš napišeš......kaj volim citirati sam sebe
Ako se ne varam, na prikolicama gibnjevi sluze amortizaciji a ne zovu se amortizeri vec gibnjevi, zracni jastuci na kamionskim prikolicama ne zovu se amortizeri iako sluze amortizaciji. Ali ok, ja nisam rekao da su amortizeri vec neka vrsta, sluze ublazavanju udara na glavni klip, sluze da poluge ne padnu kad spustas hidraulik nego se spustaju lagano. Hidraulik radi i bez njih, podize jednakom silom i jednaku tezinu kao sa njima...i da, jednoradni su. E sad, mozda postoji razlika između serija xx11/45 i xx20/40To je kaj drugo, ja sam računal sa tim cilindrima ali sam mislil da su jednosmjerni.
Nije tak, da je tak zvali bi se amortizeri hidraulike, a ne pomočni cilindri