• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zracne kocnice zetor 7245

Goldy

Član
Tu od
11 Ožu 2012
Poruka
30
Pozdrav ekipo zanima me kod zracni kocnica na zetoru svaki bi trebal kihnut kad se pritisne kocnica kaj ne ili treba nesto posebno ugradjivat?
 

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
620
Misliš kad je prikolica iza zakopčana?

Meni 6911 ne kiše ni malo a normalno koči.
 

Goldy

Član
Tu od
11 Ožu 2012
Poruka
30
Ma gle kad ukopcam kompresor onda bi moral na neznam sad tocno kolko je nariktano bara ali kad dodje na recimo 6 bara moral bi kihnut, ali meni ne vjerojatno je zastekal ventil pa stalno pusta, ali tako isto ako prikolica nije spojena prilikom pritiska na papucicu kocnice bi moral kihnut isto kaj ne?
 

vlč.puknuti

Iskusan lik
Premium
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,641
moral bi kihnuti , tj. rasteretiti dio cjevovoda od venila do brze spojnice .


a kaj se tiče kihavca , jel ima kaj priiska na manometru?
 

Goldy

Član
Tu od
11 Ožu 2012
Poruka
30
Sad sam bas probal kise on kad dodje na 6 bara ali kaj se tice pustanja zraka kad se pritisne kocnica to mi nije jasno dal on to vec ima na sebi i di bi trebalo to bit?
 

vlč.puknuti

Iskusan lik
Premium
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,641
ne znam za zetora , ili je ispod cipele na papuči kočnice ili je spojen polužjem negdje ispod , prati crijeva od izvoda ..pa prema kopresoru ,,budeš ga našao
 

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,955
Na starim Zetorima zračni ventil vuče lijeva papuča kočnice na novijim korektor kočnica .
 

Najnoviji postovi

Na vrh