• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

zvezdanb

zvezdanb

Član
Tu od
29 Tra 2015
Poruka
39
ja sam iz Novog Sada i bavim se povrtarskom proizvodnjom i to uglavnom u zasticenom prostoru.imam jedan blok plastenik od 2000 m2 i 5 tunela 8x50.od kojih jedan koristim za proizvodnju rasada i imam u njemu grejanje.proizvodim papriku i paradajz,pa uglavnom i gledam ove forume i mogu da pohvalim clanove.forum je ozbiljan i moze da se nadje mnogo korisnih informacija.

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,958
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao zvezdanb.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Re: plast

Pozdravio te jedan međimurec, pa ajde da ti i međimurka poželi dobrodošlicu - drago mi je što ćemo sa na Povrtlarstvu družiti. I ja imam dvije ljubavi - papriku i paradajz.

Najnoviji postovi

Na vrh