• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Posljednji postovi profila

Pozz.
Dali se može prikolica koja je registrirana na 1300kg prebaciti na 750kg i kako ako može? Hvala
Galda
Galda
Najsigurnije informacije ćeš dobiti u stanici za tehnički pregled ili cvh
Ako prebacuješ na manju nosivost računaj da je 750kg ukupna masa, dakle prikolica i nosivost skupa ne smiju biti vise od 750kg. Ako je prikolica teška 400 imati će 350 nosivosti
Pozdrav, trenutno mi je cca 1500eura ekonomska veličina, al sam dogovorio od nove godine zakup zemlje pa bih dosao do cca 4000.
M
matrix005
Aha, znači onda bi iza nove godine išao za natječaj za mjeru u turizmu? Zato te pitam, ili si već išao na natječaj sa ovom ekonomskom veličinom od 1500 eur?
Moja ekonomska veličina je 1800 eur pa me zanima jel moguće s tom veličinom tražiti poticaj za ulaganje u turizam na OPG-u? Mislim mogu i ja iza nove godine upisati još zemlje pa ići na preko 2000 eur ekon. vel.
Kasivan1812
Kasivan1812
Jel se mozemo cuti preko emaila, jer preko mobitela ne kuzim bas kako odgovoriti na poruke koje mi posaljes
Ljudi imam problem sa ursusom 335 diže temperaturu a stoji u mjestu i radi a pravljenja polu generalna prije par dana
Moze li neka obavestenja o prodaji rukole ,,da li je prodajete samo na malo ili imate otkupljivace za vise tona ,,,pozzzzzi hvala
Bok ekipa..
Jel zna netko zašto još nekima nije isplaćeno ništa poticaja..Slali mail prije dva mjeseca još.. oni samo odgovorili da su u tijeku administrativne kontrole..
lp, zamjenio bih sva ulja na 549 dv, interesira me koliko ide hipenola 90 u prednje reduktore....hvala lijepo
markach
markach
Do nivelacijskog čepa😁
lp, zamjenio bih sva ulja na 549 dv, interesira me koliko ide hipenola 90 u prednje reduktore....hvala lijepo
torpedo 48 adriatik u oranju hidraulik diže u pokretu nekada malo trza ali kada digne ne spušta možem ga gasiti i stalno će držati,ukoliko stanem neće dići pri slabijem gasu digne,i možem reći da se stanje mjenja od trena do trena.Kada je hladan diže bez trzanja.Ako mi tko može pomoći savjetom što bi moglo biti.Ovo mi prvo oranje od kada sam ga kupio .
Na vrh