• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Recent Content by esvilic

 1. esvilic

  Boxter

  Čestitam, ja nemam nikakvih problema i prezadovoljan sam s njime! Koje sve priključke imate!?
 2. esvilic

  IMT motokultivatori

  Promijenio novu sajlu od kvačila i opet se isto događa! Miislim da se nešto dogaša u samom kvačilu i da će ga trebati rastaviti i vidjeti gdje je problem kao što je rekao i oficir!
 3. esvilic

  IMT motokultivatori

  Ima, ja kontrolirao prije sedmicu dana i ja ulio SAE 90 prije otprilike godinu dana kada sam je uzeo, bilo je ulja, ali mi se ćini da je kvaćilo nekako tvrdo na drugi je puno nekši!
 4. esvilic

  Sep 130

 5. esvilic

  IMT motokultivatori

  Agria 506 Molim vas neznam kako riješiti problem s kvačilom!? Da objasnim što mi se događa, upalim motokultivator stisnem kvačilo i kad idem ubaciti u bilo koju brzinu on vrti kao da se nije stisklo kvačilo i to traje sve dok se dobro ne ugrije! Hvala na odgovorima!
 6. esvilic

  Sep 130

  Hvala velečasni na prijedlogu! Probao sam ga upaliti ali nikako dok nisam skužio da ima dekompresor, a onda bez problema... uf, uf...:(sweat)::(blush): ! Radi ko urica!:(clap)::icon_pray:
 7. esvilic

  Sep 130

  :(wait):Budem kad prođe nekovrijeme, kad ga budem koristio!
 8. esvilic

  Sep 130

  Imam ga ja!!!
 9. esvilic

  Boxter

  Ma sve OK! Baš i radi gabarita sam se odlučio za Boxtera jer suj mi sve male parcele tako da sam i sadio uže redove vinograda.
 10. esvilic

  Sep 130

  Sep 125 Ima li tko ovaj motokultiator, kakva su i imaju li kakvih problema!?
 11. esvilic

  Boxter

  Nisam htio zglobni već kompaktan, još i zbog gabarita i same jačine tj. snage motora!
 12. esvilic

  Boxter

  Šta se tiče para jeste malo visoka cijena, ali svi su tru negdje po cijeni! Meni se čini da uloženo - dobiveno i nije neka baš i visoka! Vrlo je kvalitetno napravljen!
 13. esvilic

  Boxter

  Tako je novi ispod čekića je!:icon_syda:
 14. esvilic

  Boxter

  Došao u kešu 103.550,00 kunića
 15. esvilic

  Boxter

  Ima Yanmara 3 cilindra, 25 konjića, 4x4 i 8+8!
Na vrh