• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Recent Content by Hele

 1. Hele

  Tomo Vinković - uređenje središnjeg zgloba

  Kod čovjeka čiji je kontakt iznad posta.
 2. Hele

  Španjolski puž

  Patke i guske jedu puževe, samo im treba osigurat dovoljno vode. Šta se boca sa pivom tiče, prerežeš bocu da ti ostane 3-4dcl, naliješ pive da je centimetar-dva od vrha i ukopaš.
 3. Hele

  Španjolski puž

  Dosta efikasno i jeftino, ukopat boce sa pivom.
 4. Hele

  Zaštita biljaka od bolesti na prirodan način.

  Kupiš equisetum plus ili silic evo pa si bez brige
 5. Hele

  Zaštita biljaka od bolesti na prirodan način.

  Barem 0,3%, dakle 3ml na 1l
 6. Hele

  Prskanje voćaka - zaštita

  Radi kako hoćeš ali netočno. Kako bi mravi širili uši, šta će mrav na voćki ako već nema uši i medene rose koju proizvode. Crna trešnjina uš u prvoj generaciji leti i tako dodje na voćke, mislim da se u 7 mjesecu seli na korove i u 8 ili 9 mjesecu vraća na voćke gdje prezimljuje.
 7. Hele

  Prskanje voćaka - zaštita

  Koliko vidim to su mlade sadnice tako da špricanje ne bi trebalo biti problem, treba sadnice okupat kontaktnim i sistemičnim insekticidom jer zbog sfrkanog lišća kontaktni neće biti djelotvoran. Za pčele ne bi trebalo biti problema pošto trešnje nisu u cvatu, jedino ako ste primjetili da idu na...
 8. Hele

  Isplata poticaja

  Za sve možeš dobiti novce i ništa se ne dijeli šakom i kapom, sve treba odraditi. Kao što smo ti rekli, sakupi preko 1ha zemlje, otvori OPG, prijavi se za poticaje i beri šakom i kapom. Ako nisi zaposlen plaćaj doprinose a ako jesi bolje za tebe. Za sva pitanja koja imaš ima odgovora u drugim...
 9. Hele

  Isplata poticaja

  Zvao sam neki dan službu za financije pa me prespojili u službu za ekološku i rekli su da će bit do 30.06. Ja imam traženu količinu xy, utvrđenu količinu xy i odobreno 0kn. To je privremeni izračun i nije odluka, neka čekamo. Ne znam šta daju onda koji qurac taj izračun ako je za guzicu obrisat.
 10. Hele

  Trešnja

  Ovi plodovi što ti imaju smeđe fleke i što ostanu sitni a pocrvene vrhovi ti je šteta od mraza.
 11. Hele

  Trešnja

  Poslikaj
 12. Hele

  Prskanje voćaka - zaštita

  Pozdrav! Kakva je situacija kod vas sa lisnim usima? Ja sam već 3 puta špricao, zadnji puta u nedjelju i gledam danas, ovo je katastrofa. Ne sjećam se zadnji puta kada ih je bilo ovoliko.
 13. Hele

  Isplata poticaja

  I nije, ja sam dobio možda četvrtinu.
 14. Hele

  EKO gnojiva, prihrana i sl.

  Ne gnoji. Ali kod presadnica ako ga staviš previše i kad upije vodu napuhne se i hoće biljku izbacit van. Svaki friški gnoj će ti spalit biljke, zato je najbolje da odstoji/sazrije godinu dana.
 15. Hele

  Trešnja

  Dovoljan je i mali minus, ovisno o tome koliko traje, u kojoj fazi je pup/cvjet/plod, koja sorta je u igri...
Na vrh