• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

22. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM 2014

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
874
Da li je netko vidio povoljne inox bacve oko 600 lit. da ima za kupiti i koje su cijene?Da li je povoljnije nego u trgovini? Hvala

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Nitko nije spomenuo problem s parkiranjem, jest da su autobusi organizirani, ali :/ I najjača scena danas, dođem na ulaz i oni u podne nemaju karata na tom neg aj na drugi di čekaš skoro pol sata da uzmeš ulaznicu. Iznenadila me cijena tornada 40, prije 2 god je bio malo manje od 100 hiljada, ove godine 70 i nešta

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Idem sutra pa imam pitanje. Nisam bio do sam na sajmu u gudovcu, pa me zanima dal se izlozbeni primjerci mogu samo gledati izvana ili se npr. moze sjesti u neki traktor?

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
za večinu stvari moraš tražiti da ti otvore... tako dospiješ i u forteru 140 hsx, novu e-klasu, mercedesov tegljač, itd :)

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
484
glupost,jad ,bjeda..sranje... ali bitno da ja nigdje nisam vidio OLT-ovo izlaganje! ili sam preveć popio

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,812
jel to sada i polovna mehanizacija izložena,vidim ove iz traktormarketa
Da, bilo je izloženih friško opranih makina iz Konaka.
Evo ih u krupnom planu

Idem sutra pa imam pitanje. Nisam bio do sam na sajmu u gudovcu, pa me zanima dal se izlozbeni primjerci mogu samo gledati izvana ili se npr. moze sjesti u neki traktor?
Kaj sjesti, može se i upaliti.
Treba taktički pristup :icon_winkle:

MUHA dali je ovdje u planu bilo slikati Zetora ili je to samo izlika? :(wasntme):

Ja stvarno neznam ali ta Proxima 90 je bila ko neki magnet.
Sad gledam po slikama..... Čak se i u širokom kadru s vidikovca nazire malo.
Moral bum s balavcom porazgovarati, on je bil zadužen kao kamerman :icon_scratch:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Muha, jel ko zaradio 50 kn na tegljaču? hahah, danas dok sam sedil unutra, pojavio se potencijalni kupac, palio ga je i tam čačkao okolo po svačemu... oko 90 hiljada eura dođe

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
Lako za nas ali kad ti gospođa skuži kaj si slikal al če bit :(punch)::icon_axe: :icon_rofl:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,812
Muha, jel ko zaradio 50 kn na tegljaču? hahah, danas dok sam sedil unutra, pojavio se potencijalni kupac, palio ga je i tam čačkao okolo po svačemu... oko 90 hiljada eura dođe
Niko, ja nemrem verovati da se niko nije odvažil na lagani način zgrnuti pinku.
Od Željca danas ni tu ni mu.
Možda se sutra koja forumašica odvaži da se ubaci u sedlo :(angel)::(angel):
Lako za nas ali kad ti gospođa skuži kaj si slikal al če bit :(punch)::icon_axe: :icon_rofl:
Ja stvarno neznam, ali taj fotič je očito pokvaren :icon_redface::icon_redface:
Ajd još jedna za mlade forumaške snage :(hi):

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
A što si škrt na ovakvim fotografijama, koga još zanimaju traktori..hahah :icon_rolleyes:

Nego MUHA nešto si se dugo zadržao kod štanda od Zetora..

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
Jel Muha jesi ti normalan??? očeš da mene il nekog okine herc,:(giggle):

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh