Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Belgijsko plavo govedo, uzgojeno u laboratoriju. Ove godine nema jurvala, john deere, imt, olt, new holand, case, massey ferguson, fendt, deutz fahr, tehnostroj, bcs, ne znam jel lateran agro tamo nisam ih vidio i mesis, kubota i mnogi drugi. Uglavnom dosta siromasan sajam
Nisi slikao najvažniju stvar ,
1. kako je riješena hidraulika
2 čemu služi polužje s ljeve strane
3, da li je mortadela a maslinama ili treba masline iz teglicu
Neznam jel ovaj video več bil, ali na 39-tki je to rješenje i za volan i za dodatne izlaze.
Ako dobro vidim rješeno je krilnom pumpom
Možda bi i masline u mortadelu moglo tiskati :icon_scratch:
Istina, nema izlagača kao prije, ali sve u svemu solidan sajam, MF mi se jako svidjeo :icon_pidu: a i sjeo sam u Belarusa da vidim kako to čudo izgleda iznutra,i mogu vam reči da i nije tako loše
I da ujak je kupio plug Lemken Europal 4 brazde, kojeg nažalost nisam uslikao :icon_confused:
Jučer i ni je bila gužva ali svejedno zatvorili ceste od sajma tak da sam išel prema Bjelovaru onom šodranom cestom i jedva se provlačil čak sam i par puta postrugal sa lijevom stranom auta jer je več bankina popustila a na desnoj strani bili parkirani auti iskreno bolje da nisam ni išel samo kiša pa kiša .:icon_butt: