Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Pozdrav drugari. Motor na kosacici mi pravi problem. Naime nece da upali. Kada odvrnem svjecicu nekada izbacuje zrak tj ima kompresiju a kada klip ide u DMT usisava zrak. Do cega bi moglo biti? Jel moguce da je semering u pitanju? Karike su nove.
Isti (JLO/ILO) motor imam na kopačici i imam problem sa prejakom kompresijom kod startanja. Možeš li dati više podataka o problemu koji si imao i kako si ga rješio.
Jednostavno kada je sve u redu kod motora i zavrtite radilicu ona se okrece. Medjutim kod mene nije htjela cim prestanem vuci starter ona stane. To je iz razloga jer su semerinzi bili potrgani i uvlacila je zrak. Sumnjao sam i na karike koje sam isto zamijenio. Uglavnom motor radi i ima staru snagu. Nedavno sam kupio kopiju honde 6 ks. E to je motoric. Na sebi ima senzor koji ne da da se motor upali ako ima previse ili premalo ulja u karteru. Za 100 eura koliko kosta nov sa dvogodisnjom garancijom ja sam prezadovoljan