- Tu od
- 15 Ožu 2010
- Poruka
- 1,713
evo prvi ozbiljniji problem sa štorcema nažalost majstor koji je radio traktor nije više sa nama...
Skinuo sam glavu, odnio čovijeku na testiranje -brušenje -sve komplet.
E sad čovijek mi je provjerio glavu, komplet ju obnovil novi pojačani ventili, 2 dizne reparirane, 1 nova i komplet ju pripremil meni za ugradnju. Kako ja nisam nosil glavu na obradu već otac, on nije niti pital na kolko kila stezat glavu, na što pazit, trebaju li novi šerafi itd...
E sad ja imam hrpu pitanja;
1; ima neki majstor na forumu okolica Ka/Zg da ga pokupim da mi to složi nazad ?
2; ako ne upali ono pod 1;
- na koliko kila se steže glava?
- da li je potrebno nakon razrađivanja dotezat glavu? opet na koliko kila? Na vruće il na hladno?
- kolika mora bit zračnost između podizača ventila?
Skinuo sam glavu, odnio čovijeku na testiranje -brušenje -sve komplet.
E sad čovijek mi je provjerio glavu, komplet ju obnovil novi pojačani ventili, 2 dizne reparirane, 1 nova i komplet ju pripremil meni za ugradnju. Kako ja nisam nosil glavu na obradu već otac, on nije niti pital na kolko kila stezat glavu, na što pazit, trebaju li novi šerafi itd...
E sad ja imam hrpu pitanja;
1; ima neki majstor na forumu okolica Ka/Zg da ga pokupim da mi to složi nazad ?
2; ako ne upali ono pod 1;
- na koliko kila se steže glava?
- da li je potrebno nakon razrađivanja dotezat glavu? opet na koliko kila? Na vruće il na hladno?
- kolika mora bit zračnost između podizača ventila?