Dečki sad ga malo pretjerujete do 5% je sasvim dosta sve ostalo može biti štetno a i skuplje u svakom pogledu.Do 5%sasvim dovoljno da traktor sigurno radi.Pozdrav
priblizne frakcije su benzin 95, benzin 130 za poljo avione ,kerozin,petrolej, pa nafta.petrolej je daleko najbolji samo ako ga ima jer nesmeta motoru a najbolje rezultate daje protiv izdvajanja parafina. ali nisam rekao da neko naspe sad cist petrolej nego kao odredjen procenattaj petrolej je negdje na pola između nafte i benzina(po gustoci i zapaljivosti)?
jel sam u pravu?
Ja sam imal prije golfa dvojku i vozil sam isključivo na ložu po zimi se nekad znal stvarati parafin na filteru u rezervaru uvjek sam stavljal na 40 litri litru petroleja u Sisku je bila jedna benziska gdje je petrolej točen na pumpi ko gorivo cijena je bila bagatela mislim negdje dvije kune litra i od onda nisam imal problema sa gorivom petrolej je bolji jer nije toliko zapaljiv ko benzin prićam o samoj ekspanziji u motoru...
Na žalost ne to je ona benzinska kod mosta preko Odre sad je obnovljena prije dok je bila stara na jednoj pumpi se točil petrolej bilo bi dobro da ima ali na žalost više nema..