Dok zemljak složi slike evo koja od mene.Na drugoj slici je DF iz Županje ,probajte kod nas dobiti onakav kredit kako piše na prednjoj šajbi.Da li je tko ove godine posjetio sajam?mogu reći da je bio fantastičan i da to više ne propuštam.slike slijede poslije.
Da,samohodna prskalica visokog klirensa,ubacili su vozilo ispod da dočaraju visinu usjeva.super slike jel ono na trečoj slici špricer
Da,samohodna prskalica visokog klirensa,ubacili su vozilo ispod da dočaraju visinu usjeva.
Da ,s njim smo bili ,on je predsjednik komore za BPŽjd jesi li to bio u grupi sa vrakićem?sa njim sam pričao u paviljonu 5 kod steyr-a.
Išlo se preko PK,obilazila se neka manja imanja u austriji te jedan dan na sajmu što je malo ali navodno se nije moglo drugačije organizirati.Dali ste to išli preko Županije , HPA , ili PK , neznam točno tko je organizirao , ali ono od srijede do nedjelje obilazak imanja u austriji .....
Dok zemljak složi slike evo koja od mene.Na drugoj slici je DF iz Županje ,probajte kod nas dobiti onakav kredit kako piše na prednjoj šajbi.
Išlo se preko PK,obilazila se neka manja imanja u austriji te jedan dan na sajmu što je malo ali navodno se nije moglo drugačije organizirati.