• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aktivacija

  • Temu pokrenuo Guest
  • Datum prvog posta
G

Guest

Guest
Pozdrav.
Registrirao sam se pod user name-om Ivan_MF i slučajno sam kod registracije upisao krivi mail tako da mi je krivo poslan mail za aktivaciju pa bih molio admina na mi aktivira account. Hvala
 
I

Ivan_MF

Guest
Evo ga, još se dobro drži za svoje godine. :)

Edit by Bobo

os uvijek imam linkove za slike. Ako ih trebas, javi mi se na PM da ti ih dam, da ne moras ponovno uploadati.
 
I

Ivan_MF

Guest
17 godina je star.
Obrađujem oko 70 jutara, sad sam dobio još oko 50 jutara državnog zemljišta. Za potrošnju nemam pojma, nikad nisam mjerio.
 
I

Ivan_MF

Guest
Pšenicu, soju, kukuruz, nešto ozbiljno počinjem razmišljati i o repici, mogao bi za početak stavit jedno 10 jutara pa da vidim kolko se isplati. Največa joj je prednost poticaj.
 
B

Bobo

Guest
E, a kome ja pisem uputstva za stavljenje slika na forum?!?

Ako me jos uvijek neki ne shvacaju ozbiljno, i ne vide CRVENIM SLOVIMA napisano ispod svakog mog posta vrlo jednostavne upute kako staviti slike i koje velicine, onda stvarno ne zasluzuju da stavljaju slike!

Ivan_MF slike su ti obrisane iz posta, i kad proucis pravila ti ih slobodno vrati.

Ovo sam namjerno napravio, jer mi je dosta scrollanja lijevo-desno da procitam neciji POST zbog necijih prevelikih slika, a rezolucija mi je 1280x1024!

Pozdrav i bez ljutnje.

Bobo
 
B

Bobo

Guest
Nisam dobio aktivacijski mail, pa Vas ne mogu aktivirati...

Ako nije problem, ili pricekajte malo (mozda aktivacijski mail dodje), ili se ponovno prijavite pod novim imenom...

Evo, nije problem do Admina

Pozdrav!
 
B

Bobo

Guest
Aktivirao sam te danas i sacuvao za svaki slucaj aktivacijski mail...

Ako si se uspjesno logirao, zasto si pisao kao "Gost" u ovu temu??

Pozdrav

EDIT:

Bilo mi jos sumnjivo kako da je prijava "Jani", kad sam danas odobrio accaunt "Pepe". Prijasnji je bio "Hitripepe", a aktivacijski mail za "Jani" nisam ni dobio...

Ne znam da li ja ovdje pricam s dvoje ljudi ili samo s jednim, ali ako "problema vise nema" vjerujem da je jedna osoba u pitanju.
 
J

jani

Guest
E pa očito se nisam logirao kada sam postao.

Usera "pepe" možeš da brišeš, jer sam prije tjedan dana probao i sa userom "jani" i nisam vidio maila. Neznam pa zašto nije išlo sa "hitripepe".

No sada imam account, tako da ču koristit ovoga.
 
Na vrh