Pozdrav, nisam to prije čitao, malo sam se vani "vjetrao" itd.
Moje iskustvo s AKU bušilicama je bilo s robnom markom Makita. Od 6 kom kupljenih za kolege iz radione, svaka s po 2 kom baterija i punjačem, krepala je 1 jedina baterija, nakon jako intenzivne upotrebe, dobili smo drugu na teret jamstva.
Drugo ili zapravo prvo moje iskustvo je bila OBI jeva AKU bušilica, nije imala litijevu bateriju. Baterija je krepala za 4 mjeseca. Dobio novu bušilicu, opet na njoj baterija krepala za cca 2 mjeseca. Bacio sve u kut i krenuo po neku drugu, novu.
Kupio sam u Lidlu Parkside, garancija 3 godine, s 2 baterije. Mjesec dana prije isteka roka garancije prdnula getribica, ne baterije. Otišao u svoj Lidl, za cca 15 min vratili mi sam novac - moja naklon za njih, hvala im.
Sad koristim AKU bušilicu iz Kauflanda, 2 kom batetija Litij Ion i punjač, rade odlično.
Moj poznanik je na AKU bušilicu ugradio Gel akumulator 12 V i radio dalje.
Moj kolega s posla, lumen za struju, slaže pakete od članaka.
Eto to su moja neka saznanja.
Što da ti savjetujem, osim ne vjeruj "zamjenskim baterijama" za skuplju AKU robnu marku bušilicu.
Radije kupi ovako kao ja Kaufland, Lidl i uživaj u poslu i garanciji. Tvoji su živci vredniji i skuplji od te bušilice, koja ti zapravo nije osnovni alat za preživljavanje u poslu.
Vratio se budem u mlade dane, tada sam slušao savjete da nismo tako bogati da bi kupovali jeftino.
Kupi nešto s dugom garancijom i baci Bosch. Nije Bosch sve kriv, mi smo za njih zadnja rupa na svirali, a zamjenske su baterije nešto kao rupe izvan područja svirale...