Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 10,971
Pa pitaj kod vatrogasaca koji pune boce. A imaš u Galdovu za CO i u bivšoj željezari za argon (SOL)
Uzeo sam prošle godine ovdje: Multi-process welding machinesPreporuka za novi CO2, mig-mag aparat , polu profi ?
Koliko love i zašto novi?Preporuka za novi CO2, mig-mag aparat , polu profi ?
Neke opcije na dve faze ali pretežno na tri. Takođe i trafo aparati sa tri faze mogu i na jednu da rade, obično imaju šemu spajanja tih opcija.Svaki aparat treba proučiti prije kupnje. Pogotovo ako se želi zavarivati i aluminij.
Recimo spominje se trofazni, a on radi na dvije faze i takav daje max oko 220A
ako tu imas foto celiju stavi to na sunce da se dopuni baterijaJučer sam nešto vario i primjetio da mi maska ne reagira na svjetlo. Dobro, malo sam i vario tako dok mi to nije postalo jasno. Na sreću, noć je prošla dosta mirno, malo osjećaja da imam kuruzu vu očima, ali je prošlo. Izgleda da mi je otišla baterija jer svijetli mala crvena žaruljica battery low. Ne znam kako zamijeniti bateriju. Gledam na You Tubeu i tu ispada da treba sve rasturiti da se dođe do nje. Ako to krenem rastavljati pitanje je tko bu to sastavil natrag? Em sam čorav, em ne vidim, em imam naviku da to satrem prije nego popravim. Da li ima možda netko da to stručno odradi i zamijeni usranu bateriju? Maska je Esab Savage A 40. Zahvaljujem unaprijed. View attachment 83523 View attachment 83524 View attachment 83525