• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Moje prvo vozilo. Otac ga kupio 83-će novog u Novom Mestu. Nakon 10 god "uništavanja" ostavio ga meni😁. Uredili ga i još 5 godina izdržao je moju torturu. Na motoru jedino šta je dirano bila je lamela, sve ostalo je bilo dobro. O limariji ne treba previše, zna se kakva je bila.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
I ja sam prve kilometre s katricom napravil.
kasnije sam unutra ugural motor 1300 i onda je to bil stroj. Naravno, ne za dugo .....
Ali sve u svemu dobar je to autič bil za svoje vreme.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Je, samo kaj ih je još jakoooo malo uspjelo ostati na cestama i rijetko se naiđe na bilo kakav primjerak.
A to samo govori da (kak veli i Mane) nisu limarijski bili bog zna kaj.

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
To je jedan od posljednjih auta koji su imali šasiju. Zato je bio popularan za madmax izvedbe

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Po Dalmaciji ih ima još, za trsje, za maslinike i tak, još se nedaju.
Neznam baš, ja ih dole baš i nisam viđaval. Prije par let da a i njih je sol pojela da su komadi faleli

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Imao sam R4 svijetlo zelene boje, pa tamno plavi, pa vatrogasno crveni i uz njih jedan unikatni R4 kabriolet metalik limun žute boje. Svi su bili jako dobri automobili naravno u svoje vrijeme, a tek štedljivi, ni danas ih mnogi ne mogu prestiči štednjom goriva..

Na vrh