• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,064
Ja na Opelu i alu i čelične stežem na istu kilažu, alu imaju čelične umetke gdje je konus za šeraf tako da ne mogu uništit konus pretjerivanjem

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,263
Meni vulkanizer uvijek pištoljem steže. Bile čelične, bile alu felge
Setil buš mu se bivših i sljedečih pokoljena ako bu tebalo na cesti kotač mjenjati sa alatom koji je isporučen uz vozilo.
A tek onaj "šaraf protiv krađe" ako imaš pa ga oblizneš......

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,822
Odmah pri vulkanizeru probam mogu li ručno odpustiti vijke. Nakon nekoliko proba, kad je moral pištoljem otpuštati, vulkanizer se prilagodil i sad steže umjerenije.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,546
Setil buš mu se bivših i sljedečih pokoljena ako bu tebalo na cesti kotač mjenjati sa alatom koji je isporučen uz vozilo.
A tek onaj "šaraf protiv krađe" ako imaš pa ga oblizneš......
Zato ima asistencija 😁

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,187
Ja na Opelu i alu i čelične stežem na istu kilažu, alu imaju čelične umetke gdje je konus za šeraf tako da ne mogu uništit konus pretjerivanjem
Kaj ti znači stezati ne znam koliko kad će kotač otpasti sa komadom trule šasije :hahah:
:hahah::hahah:;)

• Haha
Reactions: H&S

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,064
@ROADRUNNER dobar vic, ima na mojoj Corsi manje hrđe nego na tvome autu🤭
Kad vidim kako puno razvikanije marke hrđave, tješim se kaj imam Opela u dvorištu😉

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,263
Zato ima asistencija 😁
Rekel bi naš zajednički lega da svaki bedak ima svoje veselje ;)
Možda da ih još malo zaloktitaš da se asistenti imaju sa čim zanimati, a ti da dulje čekaš :hahah:

• Like
Reactions: ZJ

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,263
Ovo 12 kila je ok mjera ako ne koristiš kilo ključ iz dučana mješovite robe.
Imal sam priliku takvog novog usporediti sa svojim u kojeg vjerujem i moram priznati da sam ostal razočaran. Još ajde to kaj je netočan, veči problem je kaj šara....

Ja kotače uvijek stežem rukom na osječaj i nikad problema kod otpuštanja, a nije mi (da pokucam u drvo) ni jedan otpal.
Ako ne računamo onaj jedan kad su bili prekratki šarafi pa su matice lovile dva navoja. E taj mi je opal dvaput i svaki put je sjebal jedan šaraf pa sam stavil čeličnu felgu ali je na stezanju pukel još jedan i onda sam ja nju na kraju zašvajsal za one štrčke kaj su ostali.........

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,187
Jansam frisko pofarbane celicane stegnul sa kilokljucem.
Nakon parsto km je nekaj pocelo ruziti....
Otpusteni svi kotaci....
Ne iskljucujem mogucnost da ih je otpustil ljubomorni sused🤣

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,339
Pa nije to baš točno. Bili smo jenput na svatovima i jedan se namjeril zvati ženu za ples. I pita mene da li može? Rekom mu može, ali ne vračaj ju. Obrnul se kaj da sam ga z letvom vudril po glavi i više ga nisem videl. Ja bum zdržaval, a on bu uzimal kaj iz samoposluge. Nije rekel bum joj kupil nove cipele. Kak da ne.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,546
Rekel bi naš zajednički lega da svaki bedak ima svoje veselje ;)
Možda da ih još malo zaloktitaš da se asistenti imaju sa čim zanimati, a ti da dulje čekaš :hahah:

Dečki moji. Asistencija je zakon.

Ima žena svoju, ja svoju preko ina kartice.

Ja na Hondi crv u pol zadra probušio gumu. Imam I rezervnu I alat. Pun gepek stvari. 8. Mjesec, vani +40...

Zovem asistenciju, dođe čovjek, skine gumu. Odnese na krpanje, montira natrag.

I to sve dok su žena i djeca obišli poluotok, a kum i ja popili 2 piva.

Ja platio samo krpanje gume koliko bi platio da sam sam skidao, montirao rezervnu i tražio vulkanizera... Mislim da je 60 kn bilo u igri.

Da mi se doma nešto dogodi. Ne bi ih zvao. Tj. Da mi se probusi guma.

Ali na putu, vani.. Itd.

Pa baja dođe s milwakue aku udarnim, već prljav i zmazan i riješi to za 15 minuta...

Zvao sam ja njih kad mi je na samuraju otišla pumpa goriva... 5 km do servisa da me prebace.. Za šta ih plaćam? Pa neću ja riskirati nesreću i kaznu zbog 30e godišnje...

Jednom u 50 godina da ti se nešto dogodi... Isplati se

Najnoviji postovi

Na vrh