• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,231
...isao po svoj auto pa im se nesto zakompliciralo
Slično smo i mi prošli s zadnjim autom. "Sutra ga trebali preuzeti", dok ga dekonzerviraju, postave okvire za reg. pločice i te aktivnosti. Tu noć je kod nas pala jaka tuča i naravno da su i njima, na parkiralištu salona svi auti bili izbombardirani.
Čekali smo 5 dana dok su dopremili drugi auto, pa onda trgali sve ugovore, papire i jovo novo, drugi auto, drugi broj šasije, druga boja, veselje sam tak.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,038
Ja sjedio u autu. Imao sve papire, kljuceve...auto u salonu bio na katu...zbog kise ga imali unutra. Ali je zbog te iste kise i vjetra dan prije nestalo struje. Drugo jutro sve nekako pokrenuli, ali nisu provjerili lift dok nisu trebali spustiti auto dolje...lift nije radio. Dosao serviser ali nije mogao odmah popraviti...tek pon ili uto...

Najnoviji postovi

Na vrh