Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
Susjed je imao Mr.cinedesa automatik prapotopni. Kad se šaltal to je lupalo i trzalo! Gore nego nesinhronizirani 533
ne sjećam se kada sam zadnji put natankao auto a da nije bilo do čepa, tj curilo malo van i uvjek preračunavam tj kontroliram bc. ispada u decimalu.....@zwer..imao si prilike, zašto nisi od čepa do čepa?
Nije auto ali... autobus ručni mjenjač i automatik, kad god smo se sreli kolega i ja iako sam imal 180ks više i ručni mjenjač nikad ga nisam mogel prestići. Nije on meni puno mogel pobeći ali je uvijek bil malo ispred mene taman onlko kolko ja gubim na stiskanju kuplunga i šaltanjuInače što se automatika tiče, nema tog ručnog mjenjača koji na semaforu bolje ispucava od 8-brzinskog ZF-a ili merca 9G
Imaju osvjetljenje. Izvuci radio i pepeljaru i vidjet ćeš dva vijka što drže srebrni okvir. Mislim da prvo ide ovaj oko radija pa onda oko komandi klime. Dalje ćeš sam skužiti.imam problem na ovoj konzoli klime, naime, ova dugmad se u mraku uopste ne primjecuju, da bih pokrenuo grijanje moram da palim svijetlo kabine jer ne vidim nista. Sad me zanima, da li ona imaju osvjetljenje ili ne, ako je neko imao slicno iskustvo nek mi javi, da ne rastavljam ako nemaju sijalica.
Možda ovakoDa znam kak 539 preraditi na automatika odmah bi počeo..i motokultivator ofkors.