• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,227
Možda kad malo narastem. Što veći i jači auto, veći i jači problemi (održavanje, kvarovi, registracija itd).

A već imam 2 prikolice, 2 auta i traktor. Nakupi se tu troškova.

Sve što sam gledao je bilo ili iznad mog cjenovnog ranga ili groblje

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,227
Da mislim na suzuki sx4. Ma gledam benzince. Puno su bolji motori i manje problema. I po mom iskustvu i po par ljudi što su imali sx4.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,021
Tvoj odabir ,ali ti 1,9 mjtd su praktički neuništivi. Malo dizela se može parirati tom motoru.
Ipak je to talijan

• Like
Reactions: ZJ

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,021
Kaj, dizelom?
Znam masu tih motora,i nikad nisam čuo da je nekog taj Fiat iznevjerio. Rasturio sam masu raznih dizelaša, i sigurno je taj u samom vrhu , po pouzdanosti,jedino ga može nadživiti 1.9 jtd 85 kW no taj nije bio u Sx4. O motorima koji se ugrađuju u "svete krave" nećemo sad jer bu došlo do eskalacije😉

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,021
Benzinac ide svaki, ne smeta mu veliki minusi, nekima ne smeta ni razlika u potrošnji. Je da je dizel bučniji,i možda malo skuplje održavanje.
Za njega set zupčastog i staznog remenja dođe oko 215 eura, koliko je jeftinije za benzinac?
To kaj taj jtd guta plavca ili onog crvenog ,bez pardona,samo te ne smiju uhvatiti😉

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,844
Ovom 1.6 od 79 kw fali sape. Nisam ga opteretio još sa prikolicom ali mislim da za nešto ozbiljnije nije. Osobno vozim samo benzince upravo zbog jeftinijeg održavnja i eventualnih jeftinijih popravaka, tu i tamo imam izlete među dizele.
Na SX-u je prva brzina jednostavno prebrza i kad negdje treba krenut pod opterećenjem onda lamela trpi.
Ovo kaj kaže @mikke za jtd, stoji. Odlični motori i trpe sve i svašta.
Mislim da je on dobra mjera za SX.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,868
Znam da se bute smijali, ali za vleči prikolicu Duster 4x4 sigurno je dobar odabir. Kratka prva brzina čak i onom lijenom plinašu omogućuje lako pokretanje z mjesta, a o dCi-ju da ne govorim.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,844
Jednom.sam ga probao i to onaj prvi model i to mi je izgledalo sasvim ok.
Praktički možeš krenut i iz druge sa njime.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
970
Znam da se bute smijali, ali za vleči prikolicu Duster 4x4 sigurno je dobar odabir. Kratka prva brzina čak i onom lijenom plinašu omogućuje lako pokretanje z mjesta, a o dCi-ju da ne govorim.
Predložio sam bio gore, ne odgovara mu.

Nisi razmislio o pikapu?
Misliš da zavari prikolicu na Samuraija?

Najnoviji postovi

Na vrh