• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,204
Ne mora biti električno gov*o, rijetko koji iz ovog stolječa bi uspel u takvom poduhvatu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,024
Ne u tom smislu.
Gdje bi ga punil par sati, da možeš bežati.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,639
Aaaa nebio duži,,, vidi vuče osoba ko jedam mini bus...
A robe ko jedan šleper,,,moro se malo razvući,,:D

• Haha
Reactions: ZJ
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,554
Ka'e nema za naruč't, a iz daleke Kine mi dugo čekati preko Yebeja 3 tjedna pa sam priskočio opravku injđekšn rejla 😁

Razbušio, podlijepio, zalijepio i kad stegne lepak opičit sa epoksijem odgore i mora da tera dok ne dođe sa yebeja polovnjak jer kod nas na otpadima ili ne kontaju šta pitam ili su samo glumpasti, a ići od otpada do otpada mi se ne da jer su uvijek oni "pametniji" od tebe koji tražiš dio, tako da...

IMG_20250225_125213.jpg

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
358
Nee, dojčland, ide po nekog drugog pacijenta. Pa nebu dafa volvo vlekel, pa kaj bi ljudi rekli 😅

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,554
Nadam se da si testirao tu plastiku na moguće otapanje jer gorivo svašta nagriza. :)
Nisam, ali druge nemam, do dolaska druge grane.

Razmišljao sam o tome, jer sam i pokidao zbog skidanja crijeva koje se skočanilo pa sam otkinuo taj pipak.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,858
Nee, dojčland, ide po nekog drugog pacijenta. Pa nebu dafa volvo vlekel, pa kaj bi ljudi rekli 😅
Zbog tablica sam mislil pošto su žute ak dobro vidim
Kaj bi tek rekli da ga vleče Iveco 25 let star :hahah:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
358
Zbog tablica sam mislil pošto su žute
Je, nizozemac je, dobro vidiš. Inače oni imaju vrhunske nadogradnje, ovo nije original, pošto ima "lažnu" stepenicu ispred prvog kotača. Na prvu izgleda ko volvo cascadia za američko tržište al nije. Viđal takvog i dafa/iveca. Ludi su.
Iveco 25 let star
Dok ništ nije svijetlilo u njemu potegnul bi on i dva dafa:p

Najnoviji postovi

Na vrh