• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,748
Postoji mogučnost kada se dolijevaju tekučine da se pomješaju otvori.
Ja bih za svaki slučaj nalijepio papirnate trake ispred svakog otvora i napisao na njih šta se ulijeva u svaki otvor.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,748
Ma nemislim, nego kad budu u servisu ulijevali, još bolje dat izradit naljepnice za svaku tekučinu na engleskom i na hrvatskom da bude autentično heheh.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,124
Cijenjena ekipo, pitanje:
Sestri mi se na Peugeotu 308 odljepio krovni tapacirung i visi iznutra, ima kakvo ljepilo za to? Silikon neki možda? Ima tko kakva iskustva?
Hvala

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,314
Imam iskustva s 3 auta.

Ili nek zakači bumbacicama ili nek vozi majstoru da skine, stavi novo.

Ja sam probao od ljepila u spreju, tubi, kanti. I sve drži... Mjesec dana... Po ljetu i manje...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,314
U 99.99% slučajeva je istrunula, Tj. Počela se ljuštiti ona spužva ispod.

I šta god da napraviš trulo ne drži.

A i druga stvar. Malo ga gravitacija muči kod pokušaja bilo kakvog lijepljenja.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,987
Skinuti komplet nebo dolje, sve sastrugati do čistog i onda ide ljepljenje i stavljanje nove tkanine sa spužvicom.
Ima posla ali se da napraviti da drži nekoliko godina.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,174
Sestri mi se na Peugeotu 308 odljepio krovni tapacirung i visi iznutra, ima kakvo ljepilo za to? Silikon neki možda? Ima tko kakva iskustva?
Hvala
Samo tapeciranje, meni prije tri, četiri godine radio obrt za tapeciranje Videc u Sračincu.
Dogovoriš vrijeme dolaska, oni skinu, tapeciraju i sastave.
Mene izašlo onda 500 kuna, sve njihovo

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,106
Imal sam 2 slučaja. Na Astri sam špenadlama prihvatil da se koliko toliko drži i prodal je.
Na prošlom Golfu sa otišel kod lokalnog autolimara. On je sve skinul nosil nekaj (čini mi se da je neka šperploča) u Zg koji je napravil kaj treba i onda je on ponovno namontital. Ne zmislim se više cijene, ali nije bilo drastično skupo. Nisam puno pomogel, ali ako nemaš u blizini autotapetara, možda ti autolimar može pomoći.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,277
Hvala
Imaš onih čavliča raznoraznih boja i složiš joj zvjezdano nebo kakvo hoče, to ti je riješenje za euro, dva ali mnoge ljude bode u oči.

Naravno, najljepše je pretapacirati ga, a to se danas bez brige može napraviti doma i izađe najjeftinije. Ima ljepila u spreju i materijala sa spužvicom kakvih voliš.
Ljepilo ne špricati bez veze jer nije pravilo da što ga više ima bolje drži.
Največi posel obično bude skinuti nebo i izvuči ga van i ostrugati ostatke stare spužvice i ljepila.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,447
Hvala
Ja imam iskustva sa jednim autom.
Strune spuzva i ne drzi se vise.

Skines nebo, kupis tanku spuzvicu i novu tkaninu. 2 ljepila u spreju i slozis si to sam.
Meni evo drzi vec tri godine.

Sve sam kupio u Zagrebu u Marticevoj ulici. Tamo su dva ducana jedan do drugoga, ali se ne sjecam koji je pravi.

Najnoviji postovi

Na vrh