ROADRUNNER
Iskusan lik
- Tu od
- 17 Stu 2013
- Poruka
- 1,467
Mislim da nije dobro da auto stoji u skroz zatvorenu garažu, pogotovo u vlažnim danima.Vruci auto udje u garazu pa se kondenzira vlaga na vratima koja se onda cijedi i smrzne
Par mm zračnosti neće smrznuti vodu niti kod vanjskih -20°C. Imam skoro 10 mm luft ispod vrata i nikad problema sa smrzavanjem vode. Garaža je doduše u sklopu kuće (2 zida unutarnja).
Znam, u pravu si.Mislim da nije dobro da auto stoji u skroz zatvorenu garažu, pogotovo u vlažnim danima.
Prikopčaj ga na detektor laži.Kako saznati da me prodavač ne mulja u kilometraži, boji i sl?
Ako je auto kupljen kod.nas onda na tehnickom imaju kilometrazu...Kako saznati da me prodavač ne mulja u kilometraži, boji i sl?
Jedan od dobrih izvora informacija može biti originalna servisna knjižica. U njoj su datumi obavljenih servisa i zatečene kilometraže. Ako prodavatelj nema servisnu knjižicu vrlo velika je mogućnost da nešto skriva.To mi je jasno, ali kako provjeriti kilometražu?
Broj šasije i u ovlašteni, možda ti oni mogu provjeriti.To mi je jasno, ali kako provjeriti kilometražu?
Ako se kilometraža redovito skida žali bože tehničkog, a skida se...Ako je auto kupljen kod.nas onda na tehnickom imaju kilometrazu...
Ili barem od trenutka kad je registriran kod.nas...
Ne nužno. Moj auto ima žigove serevisa samo dok je u garanciji bil, a i dok je bil sam imal svađe sa servisom nebi li mi nedostatke uklonili...Jedan od dobrih izvora informacija može biti originalna servisna knjižica. U njoj su datumi obavljenih servisa i zatečene kilometraže. Ako prodavatelj nema servisnu knjižicu vrlo velika je mogućnost da nešto skriva.
I onda kad ga spojiš na dijagnostiku vidiš pravo stanje kilometara, jer na 3 mjesta očitava kilometražu, barem je tako na mome Focusu.Tko se bavi takvim radnjama uvijek prije tehničkog vrati sat, tako da ni to nije garancija...
Đizus, kad Ford to more kud sve onda pravi auto bilježi kojekakve podatkeI onda kad ga spojiš na dijagnostiku vidiš pravo stanje kilometara, jer na 3 mjesta očitava kilometražu, barem je tako na mome Focusu.
NeMora na TP doći vlasnik
Ma carvertical je sranje...vise puta sam cuo da na carverticalu bio auto bez greske a ljudi znali da je imao saobracajku...tak da nazalost tesko je bilo cemu vise vjerovati...Ne
Imaš i onaj karvertikal ako imaš sreče