S obzirom na konjažu i težinu super potrošnja, naša Corsa E sa 90 ks troši pola litra više od tvoga, isto benzinac.i iznenađenje nakon 600 km...5.8 l /100km...a nisam ga šparal
Nisam siguran da ti bude povoljnije.To je na PV table..
Kolko je certifikat koštal? Cca 250e?
Razmišljam da i ja kocku preselim
Opaa, legendarna 323 efica...1.5 motor?? Obožaval sam videti taj auto...može koja slikica?Mazdu 323f
Prvi certifikat je najskuplji. ostali jeftini, pogotovo ak se nekaj ne mjenja.Nisam siguran da ti bude povoljnije.
Sad ti certifikat vrijedi samo 3 godine pa opet novi. Ja sam htio Mazdu 323f. 91godina i neisplati se zajebavat.
E da je meni 23 godine star..... još ti je premladKoje osiguranje i koliko star auto?
Ja imam 23g starog pa nemam popust
Ne, nije povjesno vozilo, starodobno je, ne treba certifikata ni ničega. 20 euriča za FIVA iskaznicu koja vredi 10 let.To je na PV table..
Kolko je certifikat koštal? Cca 250e?
Razmišljam da i ja kocku preselim
To je onda neka druga priča.. 😀😀E da je meni 23 godine star..... još ti je premlad
Ne, nije povjesno vozilo, starodobno je, ne treba certifikata ni ničega. 20 euriča za FIVA iskaznicu koja vredi 10 let.
Nisam bezveze metnul ove slike na foum več da pomognem vama koji imate starije aute od 30 let da prejdete jeftinije za osiguranje.
Oko više informacija možete me kontaktirati na pp da vas spojim s ljudima sa kojima treba ili da vas otprilike uputim kak treba.
Eeee nemože,,,moj je zasigurno stariji,, tek je napunio 43,,,,godinu,,moj famozni,,,golf cvaja.....E da je meni 23 godine star..... još ti je premlad![]()
Bum ti sutra još malo ispital detaljnije i javim ti se porukom u vezi toga.To je onda neka druga priča.. 😀😀
Mene prvog zanima.
Treba biti član oldtimer kluba ili ne?
Koje su još pogodnosti osim jeftinije osiguranja? Ne tehničkom kak je situacija?
Takve više ne proizvode, ko ni one tvoje godište.....Eeee nemože,,,moj je zasigurno stariji,, tek je napunio 43,,,,godinu,,moj famozni,,,golf cvaja.....