• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

BabyBruno

B

BabyBruno

Guest
Jedan Veliki pozdrav forumasima i forumašicama!
Nedugo sam počela pratiti razna iskustva i vaša znanja koje će mi svako koristiti u budućnosti jer se namjeravamo baviti jednim dijelom uzgojom lavande na području slavonije.
Jednom riječju djevojka iz grada kreće u poljoprivredu na selo...:D
Obzirom da smo još u povojima i detaljnim razradama planskih aktivnosti nemomo se previše čim pohvaliti osim velikom voljom i željom obnoviti zapušteno imanje u Pakracu, djedovinu nastaviti uživati.
Eto toliko od mene za prvi put, :)
 

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,559
pozdrav i dobrodošla...
čestitam na tako velikom iskoraku da pobjegneš na selo,ali sam primjetio kod sebe da dosta ljudi lagano bježi iz gradske vreve na selo u mir i tišinu..
 

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,168
lipi pozdrav i dobro došla!
sretno sa novim planom!! :partyman:
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodošla...............:partyman: :partyman:
 

Najnoviji postovi

Na vrh