• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bager ili kombinirka za raščišćavanje

meki

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2017
Poruka
154
Eto i posao je odrađen, moram priznati da je odrađeno i bolje nego sam ja to priželjkivao i očekivao stvarno vrhunski.
Posao je nakraju odradila kombinirka, što da kažem priželjkivao sam bager da vidim kako i čupanje panjiva ide no ajde pogodili smo posao pa je čovjek poslao kombinirku, valjda manje troši, a i sama je došla nije ju trebao stavljat na kamion i vozit kao što bi trebao bager.
Sve u svemu zadovoljan sam, a sad sa ovim iskustvom ću se znati bolje pogađati, makar me nije oderao baš kako je htio. :)

Još jednom hvala svima koji su mi svojim savjetima i iskustvom pomogli.
Gdje na Kordunu. Imam i ja tamo poprilicno zemlje koju treba obraditi da bude spremna za nasade. Zapusteno bilo pa jeftino kupio. Sad treba cistiti pa ce mi trebati i malcer i traktor i bager.

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
meki, oprosti ako nije tajna, kako se krecu cijene za zaputeno zemljiste u tom kraju?

meki

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2017
Poruka
154
A puno ovisi o lokaciji. Ovo moje je oko 10 km putem od magistralne ceste za Slunj prema BiH. Ovisi i o tome da li je nekome hitno ili ga boli briga. Takodjer i kakav je put i slicno. Nemafiksne cijene sve je stvar pregovora.

Posljednje uređivanje od moderatora:

meki

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2017
Poruka
154
Moze i za puno manje

Konkretno imanje do mog je 125 000 m2 i covjek trazi 17000 eura.

Posljednje uređivanje od moderatora:

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
to kupi...sta god da je
U mom kraju tesko je naci 1ha u komadu i to nema ispod 10000e.

meki

Aktivni član
Tu od
31 Sij 2017
Poruka
154
Imam na raspolaganju trenutno oko 250 000 m2 vlastite zemljr koju treba dovesti u red. Nisam se zeznuo s brojevima. 25 hektara. A posle cemo vidjeti

Najnoviji postovi

Na vrh