dexter
Novi član
- Tu od
- 16 Svi 2020
- Poruka
- 17
Ma to sam jučer snimio, danas više nisam tamo, to mi je na selu Pa ne mogu trenutno napraviti drugi video. Pali teže nego inače, i sve je bilo u redu, onda je počela dimiti gore i gubiti snagu. Nakon nekog vremena uopće više ne reagira na gas nego se malo po malo ugasi, baš kao na videu.Ima dva auspuha🙃
Glavu dolje da se vidi stanje.
Imam takv motor na Laverdi.
Hvala na odgovoru, pokušat ću.Teze pali jer ne brzgaljka ne radi kako treba.Skines brizgaljku,okrenes je u nebo i tako je zavrnes na cev. Povlacis kanap kao da palis i ako ne baca u magli na sva cetri izvoda brizgaljke nije dobra te se ne ne moze upaliti normalno,te ni raditi ravnomerno kako treba. Takodje je upitno stanje karika/klipa/cilindra jer ovo duva vise na cep na glavi nego na auspuh alii kreni redom od brizgaljke...
Dali ima ulja u motoru i kada je to bilo promjenjeno ? Meni ovo liči na lagano zaribavanje motora..Hvala na odgovoru, pokušat ću.
Kosilica ide kod majstora na servis pa ću javiti što joj je točno bilo i da li je za otpis. Nadam se da nijeAko nisi promjenio ulje, to onda odmah napravi.. Kad se izpusti ulje mirisom kontrolirati, da možda nema nafte u ulju. Poštelati ventile I kontrolirati prihodnost crjeva za naftu I obavezno promjeniti i filter goriva I odzračiti sistem..