K
kemicar
Guest
Na manjim površinama možeš u potpunosti zaobići umjetna gnojiva. Koristi biljne pripravke koji sadrže potrebne hranjive tvari, a umjetno izbjegavaj kao i sva druga instant rješenja u životu.
Na manjim površinama možeš u potpunosti zaobići umjetna gnojiva. Koristi biljne pripravke koji sadrže potrebne hranjive tvari, a umjetno izbjegavaj kao i sva druga instant rješenja u životu.
Joooj znate kaj sam našla u Kaufland-u? Nećete vjerovat, našla sam eko-kompost u vrećama po 25l za 30kn kaj mislite da li je to stvarno eko-kompost ili.....
Najljepše falim.
Ak sam dobro razmel, stvari stoje ovak. Mali dodatak mineralnih gnojiva nije štetan. Pogotovo ak se kombinira sa stajskim gnojem. Gliste su indikator stanja tla.
koje, kako ih dobit i pripremit?
gdje ih naći i ako koštaju, koliko?
ima ga kod mene 100 kubika, al nije na prodaju:weedman:
Ako već želite čista prirodna gnojiva, onda sve organske tvari koje nađete oko sebe bacajte na jednu hrpu, povremeno zalijte i promješajte. Ako vam to nije dosta nabavite stajnjaka, ak nemate gdje, ima ga kod mene 100 kubika, al nije na prodaju:weedman: