Odlazeća garnitura lopovske vlasti oće da daje subvencije po kg-kolko kila tolko novca uglavnom to dode oko 80-100eu po hektaru a preradivači su odma počeli jeftinije da ugovaraju suncokret i repu pa samim tim poljoprivrednicima ostaje samo šipak e štaće biti do kraja videćemo jer više se nema kud ovo je već dno a do Beograda nas nepuštaju jer Beogradani su zaštićena vrsta ljudi a nas vojvodane ko šiša ovo je bila danas pre podne za malo dase potuku mada policija je dosta uzdrzana verovatno jer ubrzo kreću izbori http://www.youtube.com/watch?v=hb9Vtb-aYHQ&list=UUMy0DqiWlfYaT3hQBARCF9A&index=10&feature=plcpKoji su zahtjevi seljaka na blokadi u Beogradu?
koji si ti tulipan...91 mnogi od njih nisu niti rođeniKaj me briga, kaj te iste puteve nisu blokirali 91, neg su mahali cvječem...
hvala na komplimentu prijatelju, dečec ima 50 proljeća i prošao je sva ratišta, i nemam predrasude prema nikom, jer u svakom žitu ima kukolja, i s ponosom pišem svoju lokaciju, za razliku od nekih kojih se srame ili boje nečeg da stave svoju lokaciju.podržavam ove ljude jer se bore za pravdu.Daj si dečec malo bolje poglej video !
hvala na komplimentu prijatelju, dečec ima 50 proljeća i prošao je sva ratišta, i nemam predrasude prema nikom, jer u svakom žitu ima kukolja, i s ponosom pišem svoju lokaciju, za razliku od nekih kojih se srame ili boje nečeg da stave svoju lokaciju.podržavam ove ljude jer se bore za pravdu.
hvala na komplimentu prijatelju, dečec ima 50 proljeća i prošao je sva ratišta, i nemam predrasude prema nikom, jer u svakom žitu ima kukolja, i s ponosom pišem svoju lokaciju, za razliku od nekih kojih se srame ili boje nečeg da stave svoju lokaciju.podržavam ove ljude jer se bore za pravdu.
zao mi što tako razmišljaš ja sam 91 imao 17godina i samo sam sa tugom gledo štase radi i kao drugo ovo je bio protest VOJVODANSKIH poljoprivrednika a 90% nas ne mirišemo Beograd,tako da šteta je nekog prozivat i normalno u svakom zitu ima kukoljaKaj me briga, kaj te iste puteve nisu blokirali 91, neg su mahali cvječem...
Odlazeća garnitura lopovske vlasti oće da daje subvencije po kg-kolko kila tolko novca uglavnom to dode oko 80-100eu po hektaru a preradivači su odma počeli jeftinije da ugovaraju suncokret i repu pa samim tim poljoprivrednicima ostaje samo šipak e štaće biti do kraja videćemo jer više se nema kud ovo je već dno a do Beograda nas nepuštaju jer Beogradani su zaštićena vrsta ljudi a nas vojvodane ko šiša ovo je bila danas pre podne za malo dase potuku mada policija je dosta uzdrzana verovatno jer ubrzo kreću izbori http://www.youtube.com/watch?v=hb9Vtb-aYHQ&list=UUMy0DqiWlfYaT3hQBARCF9A&index=10&feature=plcp
zao mi što tako razmišljaš ja sam 91 imao 17godina i samo sam sa tugom gledo štase radi i kao drugo ovo je bio protest VOJVODANSKIH poljoprivrednika a 90% nas ne mirišemo Beograd,tako da šteta je nekog prozivat i normalno u svakom zitu ima kukolja