• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bob

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,960
Koliko čujem one kojima su dužni, još se ton nije popravio. Obično se čuje spomen vođenja ljubavi s njihovom majkom i ostale prosvjetne riječi prilikom spomena pomenutih aktera vrlo dramatične priče.

hk27

Član
Tu od
8 Svi 2024
Poruka
28
Ja sam imao za dobit od njih nekih 9000e od toga mi je isplaceno cca 2500.. na zadnjem sastanku s njima sto su organizirali receno je da ce u 3 mj bit isplaceno sve..naravno da nije, a sad se vise ni na telefon ne javljaju

john deere 6920s

Novi član
Tu od
29 Pro 2025
Poruka
21
Trenutno sam na sastanku, molim poruku.
Ovo je odgovor nakon poziva, ljudi moji treba njih zaboraviti neka si ga uvezu izvana kako je i rekao Sedlić na sastanku, a za naplatu angažirati odvjetnike nema nam druge.

Najnoviji postovi

Na vrh