Mali, nisi jedina "žrtva" superiorke, da ju Gramip nije napravio, ne znam što bih stalno podmazivao i popravljao. Znači priča od subote ide otprilike ovako; brušenje kose, podmazivanje i napad na cca 4 ha livade. Pokosim polovicu, idem doma na ručak. Ponovno podmazivanje, pokosim 4 kruga, pukne kosa, ajde doma zavariti. Vratim se ponovo, napravim jedan krug, kad kosa stane. Imam kardan sa "nježnom" sklopkom pa zakrči. očistim travu s kose i gledam greben da nisam nešto pokupio u travi, ništa, sve je ok. Probam rukom okrenuti kardan, ma jok. Otišao mi je ležaj na toj osovini koja je tebi pukla. Povratak kući, rastavljanje, inače imam na jednoj cijevi zavaren zupčanik koji sam pred par godina pobrusio da paše u remenicu, to je "specijalni alat" za koji se uvijek mora znati gdje je. Idem uzet katalog da vidim koji je broj ležaja, banditi nisu kao ostali svijet stavili brojeve ležajeva nego svoje tvorničke, valjda da im netko ne ukrade nacrte remekdjela. I tako to ide, sunce sija, a ti popravljaj kosu. Sijeno češ sušit isto kao i ja, kad padne kiša, blago će je rađe jesti.