Karlo19871
Novi član
- Tu od
- 3 Tra 2020
- Poruka
- 8
Pozdrav… dali je netko pokušava ili napravija superior kosu ali sa bočnim prihvatim za Imt 533?
To ti je konusni ležaj, udri malo jače po kućištu mora pustiti,ili nekakav sjekač nabij između kućišta i radilice i pa onda udari po kućištu,pravilo ti je da konus pušta u jednoj točki. Nemaš potrebe mijenjati sve ako je ostalo ispravno,taj se ležaj lako zamjeni.Dobar dan
Da li možda neko zna kako na gramip dubrava bočnoj kosi najlakše izvaditi onaj ležaj s kuglicama prije zamajca,zdrobilo mi se 5 kuglica u tom ležaju i zablokiralo kosu,otvorio sam poklopac s 3 šarafa i,izvadio rasjecpku i odvrnuo s ključem 27 šaraf,ali nemogu taj ležaj izvaditi,jel postoji kakva caka da izvadim taj ležaj skupa s kućištem pa zamijenim sve lim vezni,kućište,ležaj,poklopac i bude s mazalicom ili treba vaditi kompletan zamajac
Hvala
evo slika
Lager je u konus ko i osovina na zamašnjaku ,uzmi pajser i sa strane zamašnjaka i radilice stavi pajser i napneš radilicu možda malo jace bude trebalo lupit da popusti lager iz konusa .Dobar dan
Da li možda neko zna kako na gramip dubrava bočnoj kosi najlakše izvaditi onaj ležaj s kuglicama prije zamajca,zdrobilo mi se 5 kuglica u tom ležaju i zablokiralo kosu,otvorio sam poklopac s 3 šarafa i,izvadio rasjecpku i odvrnuo s ključem 27 šaraf,ali nemogu taj ležaj izvaditi,jel postoji kakva caka da izvadim taj ležaj skupa s kućištem pa zamijenim sve lim vezni,kućište,ležaj,poklopac i bude s mazalicom ili treba vaditi kompletan zamajac
Hvala
evo slika
Nisam nikad radio sa bcs, ali ima ju kolega i sam je rekao da mu se čini ove gaspardo i gribaldi salvia bolji sistem noževa na kosi, idu više na knap, i manje tupe kosu jer se manje lovi zemlja za njihPozdrav ekipa. Kakvo je iskustvo s bcs duplex kosama gledam jednu 2002 godina. Na šta obratiti pažnju i koje su joj mane?
Imam dve Gaspardo godinama, ali o bcs ne znam ništa..
Kučište pogona je od nekakvog aluminija,Pozdrav ekipa. Kakvo je iskustvo s bcs duplex kosama gledam jednu 2002 godina. Na šta obratiti pažnju i koje su joj mane?
Imam dve Gaspardo godinama, ali o bcs ne znam ništa..