• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bok evo da se predstavim.

toni93

Novi član
Tu od
16 Ožu 2012
Poruka
3
Pozdrav

Zovem se Antonio, imam 18 godina živim na selu uglavnom živimo od poljoprivrede moj tata radi tak da ja i mama radimo na poljoprivredi imam još dva brata ali jedan ide u školu a drugog nezanima takav poso.Nismo neki veliki poljoprivrednici imamo nešto krava bikova telce i nešto svinja uglavnom svega pomalo.Nisam neki luđak za poljoprivredom ali posao ću teško nać i na ovom forumu sam kako bih saznao što više o tom poslu.Uglavnom to je sve ,ako vas što zanima samo pitajte.
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
pozdrav Toni ,dobro došao među dobru ekipu,na forumu ti bude sigurno zanimljivo jer je ekipa DREM TEAM :vragek::supz::axe:
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša..................:partyman: :partyman:
Puno uspijeha u delu kako do sad,,,,tako i od sad..
 
G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav mladiću Antonio u najboljim godinami!, dobro nam došal!, čitamo - pišemo se ...
 

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,940
O mlada nada! :) Jako lijepo da te zanima poljoprivreda! Ne brini,od maloga se počinje,ako imaš volju,imat ćeš polako i sve veće imanje.

Dobro nam došao! :)
 

toni93

Novi član
Tu od
16 Ožu 2012
Poruka
3
Dobrodošao na forum:gitarist:

Koje strojeve voziš?
Pa imam malog ursusa i zetora 6911 meni za sad dovoljno i normalno svu ostalu mehanizaciju samo bi si još htio kupit roto-drljače već smo par puta skupili novce da ih kupimo i uvjek nešt iskrsne
 
Na vrh