Imao sam isti problem, a do tad sam mislio da sam neunistiv. Sto se desilo, inace dizem utege vec 15 godina, i tu je bilo i nepravilnosti, pored toga dosta trcanja i teskog posla, jedne prilike sam natreningu radio cucanj sa 170 kg i na 4 ponavljanju me presijekolo, i od tad narednih 15 dana su bile prave muke. A desilo se da sam imao ostecenje dva diskusa i pod teretom sam ih dodatno ostetio i to je dirnulo u zivac. A to sam tek vido na snimku.
Nikakvi lijekovi ti nisu dobri prije no sto uradis magnetnu rezonancu da se vidi o cemu se radi, pa tek onda terapija, i nista ti alternativci, samo ces izgubiti vrijeme sa njima, drzi se medicine samo. Ti lijekovi protiv bolova ti nisu dobri, zato sto je bol alarm da nesto nije dobro i da taj pokret ne smije sraditi, a pod lijekovima bol nestaje i onda dodatno ostecujes tkiva. ja sam asmo prvi put primio koktel injekcija, aposlije sam trpio i proslo je samo od sebe, ali zato sad velike tezine zaobilazim u sirokom luku. Ko sto je puknuti reako moras promijeniti nacin i navike koje si do sada imao, ali opet kazem prvo snimak, napamet se nemoze nista.