• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Brazil 2014

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,663
Otvaram ovu temu. s komentarima o svjetskom prvenstvu u nogometu.
Moj prvi komentar u svezi naše reprezentacije..NO COMMENT-- suzdržaću se do druge utakmice, onda ću--- Nizozemska.. fenomenalno to se zove nogomet.

IMT555

Član
Tu od
11 Srp 2013
Poruka
821
Evo da ja komentiram utakmicu i kažem da je najbolji brazilski igrač sudac, a najbolji hrvatski igrač je Marcello.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,906
Čim prije dojdu doma manje nas bude njihov izlet u bjeli svjet koštal .....

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Brazilska momcad nije nesto vau i mi se s njima mozemo nosit samo da sudac nije muljal,al ocito je dobil takav naputak,jer da smo mi pobjedili brazilce bilo bi nemira i problema,sve je to jedna obicna politika koja je dugo uvucena u nogomet.
Nasi su mogli bolje, al na sljedecoj tekmi se bu vidlo koliko smo stvarno uigrana ekipa i dali smo spremni nastaviti dalje....

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,265
Al ovi Brazilci stvarno cigan do cigana, pogotovo ovaj Neymar, ko da je pobjegao tu iz jednog romskog naselja nedaleko od mene.. :icon_lol:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Pomozi Bože malim ljudima oko ove gluposti ,nema više stare slave i ponosa kada se je nogomet igrao srcem za domovinu,sve se vrti samo oko prokletog novca,ne gledam jer bih se bez veze nervirao,jedno od prošlih svjetskih prvenstava koje sam gledao je bilo kada je ekipa Senegala bila došla do četvrtine finala,dečki su izgorjeli na terenu od igre,ovo sada je sve kao po šabloni,favoriti su poznati još prije nekoliko godina,ali lopta je okrugla pa ja volim više pogledati ŽENSKU odbojku ili rukomet:biggrin::biggrin:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,663
Tako je Ajkula, svaki sport se treba igrati s srcem, npr. jučer Costarica, a kad vidim "neke" koji se zatvore na svoju polovicu, i čekaju milost ili nemilost sudaca. Baš bih volio vidjet ako negdje postoji statistika koliko km pretrči pojedina reprezentacija u tijeku utakmice.

matijas311

Član
Tu od
19 Tra 2010
Poruka
243
prikazali su ako se dobro sjećam na utakmici protiv Brazila u 82-83 minuti da su naši bili pretrčali 94 km a Brazil 87 km

novcky

Član
Tu od
27 Srp 2012
Poruka
292
samo kaj su naši trčali bez lopte a brazilci s loptom!
sjetite se kak su suci sudili južnoj koreji(namjerno pišem malim slovima) kad su bili domačini. u utakmicama protiv Portugala, Italije, Španjolske nisu im suci smjeli ni jedan žuti karton dati i ni jedan njihov grubi start nisu sankcionirali samo da pobijede i da prođu skupinu. tek su Njemačkoj dozvolili da ih pobijedi. Kad se sjetim tih suđenja na štetu nogometnih velesila, mi smo ovaj put još i dobro prošli.

http://www.youtube.com/watch?v=ZPd8YmFcvtQ

Posljednje uređivanje:

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,265
Sad dok sam pogledal ovog videa jos sam vise zamrzil azijski kontinent.. Pa ovo kaj su ti smradovi radili na terenu je bil ultimate fight, a ne nogomet..
Nikad mi ta Azija nije bila draga, sve neki odpatci od drustva, gledajte samo ove lude indijce sto rade s traktorima..

A sto se tice ispada na utakmicama vjerojatno se sjecate Francuske i Italije 2006 i Zidanovog udarca glavom u prsa onog talijanskog igraca.. Od onda sam bas zavolio tog Zidanea..
http://www.youtube.com/watch?v=zAjWi663kXc
Tako su trebali ovi i ove korejce na kraju sve posmicati..

tomo001

Član
Tu od
11 Pro 2012
Poruka
447
Malo zagrijavanja pred Kamerun [YT]http://www.youtube.com/watch?v=2cxN625G4c4[/YT]

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,265
Ljudi, a jel se kladite kaj? Jucer kolega i ja uplatili na Brazil i na Hrvatsku i Brazil nas lijepo sjebo..

tomo001

Član
Tu od
11 Pro 2012
Poruka
447
Dok sam išel u srednju sam znal svaki vikend složiti listić i uložiti 5-10 kn. Sad rijetko kad isto tak za 5-10 kn odigram.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,663
Poslje ovog od sinoć lakše se diše..uzel sam BRONHI.

tomo001

Član
Tu od
11 Pro 2012
Poruka
447
Još 10 sati do tekme pa evo malo za zagrijavanje [YT]http://www.youtube.com/watch?v=GC87hm1klaM[/YT]

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,683
Kruha i igara. Kruha sve manje, igara sve više.Samo se veselite.
Iza svega postoji POZADINA ili NALIČJE.

Ionak više nemamo državu, pa ni za koga navijati. Rodoljublje je lijepa stvar. Ali ni ona nije za gladne.

Složil bi se z Muhom: čim prije izgube, manje nas bu koštalo.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,265
Evo ih, tolika pompa i tolika prehvaljivanja i postigli su gov*o.. Dosli su ostaviti trag u Brazil, dosli su ostaviti mater svoju..

Najnoviji postovi

Na vrh