S vodenim usisavače, ili nekaj predelano sa onom kantom kao spremnikom?Mi smo radili sa usisavačem. Ide to dosta brzo. Koliko brzo ? Ovisi o količini buća i radnoj snazi.
Kanta od kupola, u poklopac izrežeš dvije rupe, jednu za cijev usisavača, a u drugu rupu crijevo od usisavača sa kojim usisavaš koštice.S vodenim usisavače, ili nekaj predelano sa onom kantom kao spremnikom?
Tanin iz svih biljaka se lako opere limunom. Znam to jer smo obitelj stolara, a hrast pušta tanin kad su znojne ruke. Samo malo limuna protrljati u rukama i isprati sapunomRuke od buća pocrne da ih nemreš par dana oprati osim kakvom kemijom.
Žena je super zadovoljna, ali prvi nam je zgorel u garantnim roku.Vlastel,
kak ste doma zadovoljni s Rovusom, za uobičajeno usisavanje i posebno za buče?
Ja cijepam buče na pol, sa onim ke se nekad koruznica kravama rezala. Onda s rukom odvojim malo pulpu od buče, i oderi sauger. Kad se sauger napuni, u posudu dodam još vode, malo spromiješam, i sipam na sito od rabic mrežice. Razvućem po mrežicu, pupla se zalijepi, Košice skipam, pa još jedno pranje, opet na isti rabic, razvlačenje i kipanje na veliki rabic gde se suše.Koliko su vam čiste koštice kad ih usisavate? A sigurno moraju biti dobro zrele inače se drže pa ih nemože usisivač povuči. Nisam to još isprobao iako sam vidio tu metodu prije možda isprobam ove godine.
Ja ih na isti način režem ko i vi. Nego kakva ti je ovo rabic mreža plastična ili metalna? Jel to možda mreža za fasadu?Ja cijepam buče na pol, sa onim ke se nekad koruznica kravama rezala. Onda s rukom odvojim malo pulpu od buče, i oderi sauger. Kad se sauger napuni, u posudu dodam još vode, malo spromiješam, i sipam na sito od rabic mrežice. Razvućem po mrežicu, pupla se zalijepi, Košice skipam, pa još jedno pranje, opet na isti rabic, razvlačenje i kipanje na veliki rabic gde se suše.