• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Buče (bundeve)

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,079
N akraju sam uzeo GL rustikal...260e vreca za ha...skupo ali cemo sad vidjeti dal se isplati sjeme...ako nekome treba za manje povrsine, imam viska za prodati..dogovorimo se...posaljem i postom ako treba...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,854
Koliko kg ima vreća sjemena? Dvije godine bi sigurno trebalo biti dobro, a možda i treću.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,079
4kg 18000zrna...to je kvalitetno probrano zrno. Planiram ga vakumirat i u frizider.na 8 stupnjeva. Mislim da.mu do slijedece godine nebi trebalo nist biti

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,854
Hvala. Ja nisam nikad vakumiral. Gleisdorfer (doma probrano za sjeme) čuvam u kartonskoj kutiji na suhom mjestu. Imal sam jedne godine u gornjim kuhinjskim ormarićima. Uvijek je bilo ok, a znal sam koristiti i dvije godine staro. Ne vjerujem da hibrid zahtjeva drukčije uvjete čuvanja od sorte. Vakumiranje mu ne bu smetalo.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,079
mislim da mu može samo pomoći...vakumirano bude i na konstantnoj temperaturi cijele godine...mislil prodavati ali nebum na kraju ništ prodal.

Najnoviji postovi

Na vrh