• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Buče (bundeve)

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta

zagi0

Član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
16
Moje izasle nakon 17 dana cca...nije bilo topline. Sad se lijepo vide redovi ali izaslo jedno 70%. Pospricao prije nicanja sa Centium. Prosli cetvrtak sa super rotorom za grinje i usi prije kise , a danas preko lista stavio prihranu, neki bio life ili tako nesto. Imam toga malo manje od 0,5ha. Svaki drugi red stavio ali mi razmak u redu mozda prevelik? Jedno 50cm. Stavio Gleisdorf sjeme, ne hibrid. Sad cu s kultivatorom za kukuruz proc oko njih.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,163
Gleisdorf ti ide cak na 210cm tako da.nije rijetko...
Ja sam sijao rustikal, ali za njega pise da moze na 70cm, a u redu sam stavio na 60cm razmak. Nikle su lijepo. Na 3 lista su sad...ja cu uskoro u kultivaciju. A zadnje kad cu moci u njih prskanje fokusom.

Najnoviji postovi

Na vrh