• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Buče (bundeve)

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,282
da, za njega piše rana cvatnja ali kasno zrenje...za rustikal piše da je srednje rana cvatnja...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,282
Ali vjerojatno zbog vrucine...
ima jos cvjetova...nadam se da ce se jos nesto oploditi mozda...ako malo popuste temp...ali tesko...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,895
Potvrđujem. To ti je manjak oplodnje.

Ja sam lani na Atlantic giantu išao ujutro u 6 ručno oprasivati.

Hvala bogu noći i jutra su hladne pa mi se ove godine oplodilo dovoljno

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,895
Jesi probao prihranu borom?

Ja sam svoje već 3 puta prihranio borom i mogu reći da je puno bolja oplodnja nego lani..

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,065
A kad bi pčelicama probao napraviti pojilo na njivi...ko će ti raditi oplodnju, a žedan je i vruće mu je?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,895
Tko bira masturbi__
U birača nema je____

I meni je vruće pa izvršavam svoje dužnosti...

A i tko će na njivi napojit sve? Možda povrće u plasteniku pa se takve stvari mogu. Ali na njivi...

Oprašivanje Tj. Izostanak zbog visokih temperatura ima jako malo veze s pčelama koliko ja znam

Najnoviji postovi

Na vrh