• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Buče (bundeve)

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,382
Danas sam malo okrenul rozge da nejdeju u susjedne kulture i primijetil nekoliko malih.

Za bućnicu imam posijano domaće sjeme od onih dugoljastih zelenih tikvica. No kak su bile blizu golica, iskrižale su se i sad jesu ranije, ali su debele i tek blago izdužene.

zagorje

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2011
Poruka
394
Meni osobno je najbolja bučnica od ovakvih stočnih bući , pri nama su se sadile za svinje . Sve ostale mi nisu tak dobre i fine u bučnici

Prilozi

• 20260720_221323.jpg
    20260720_221323.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 12

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,422
Kaj je to za sortu? Nisam imal jos takve...znam.za golice, turkinje, buternut, hokaido...ove nisam imal...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,776
Meni osobno je najbolja bučnica od ovakvih stočnih bući , pri nama su se sadile za svinje . Sve ostale mi nisu tak dobre i fine u bučnici
Takve i ja sadim, okrugle i te duguljaste

Najnoviji postovi

Na vrh